KAMION IH JE VUKAO VIŠE OD 70 METARA: Suprug poginule Vesne o detaljima stravične saobraćajke, evo kako su povređene ćerke
Foto: Printscreen Fejsbuk

u braku bili 22 godine

KAMION IH JE VUKAO VIŠE OD 70 METARA: Suprug poginule Vesne o detaljima stravične saobraćajke, evo kako su povređene ćerke

Crna Hronika -

Vesna Ž. (39) je poginula, a njene dve ćerke od 21 i 18 godina teško su povređene u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Petrovca na Mlavi.

Devojčice su prevezene u Beograd i zbrinute u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

udes, Saobraćajna nesreća
foto: Policijske patrole Petrovac

Prema rečima Vesninog supruga Radiše, oca devojaka, za nesreću je kriv kamion koji je prebrzo išao, zbog čega je, kako navodi, došlo do kobnog sudara.

"Potresen sam mnogo, situacija je sačuvaj bože. Kako sam razumeo, kamion koji je prevozio drva išao je previše brzo, zanela mu se prikolica i udarila u automobil koji je vozila moja supruga. Urnisao je auto, prepolovio ga, smrskao. On ne samo da je udario u njih nego ih je vukao više od 70 metara. Supruga je preminula na licu mesta", plačnim glasom navodi Radiša.

Petrovac na Mladi, saobraćajna nesreća
foto: Printscreen/Instagram/192

Njegove ćerke nalaze se na Intenzivnoj nezi u Beogradu.

"Ćerke su mi u Urgentnom centru, čuo sam se sa jednim doktorom i rekao mi je da im je stanje stabilno. One su mi sada prioritet, da mi one budu dobro i da se što pre oporave. Moram da budem jak zbog njih. Moju Vesnu sam, na pravdi boga, izgubio. U braku smo bili 22 godine", navodi Radiša.

Kako dodaje, u kolima je pored njegove supruge i ćerki bila još jedna devojčica (15) koja je lakše povređena.

"To je ćerka naše prijateljice", zaključio je Radiša.

(Kurir.rs/Objektiv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja