JEDNA STVAR POVEZUJE MARKA MESARA I UBICU ŠKALJARCA! Luka iz Beograda i Miljković imaju istu stvar na ruci, niko ne zna šta znači
Foto: Facebook, Dado Đilas

JEDNA STVAR POVEZUJE MARKA MESARA I UBICU ŠKALJARCA! Luka iz Beograda i Miljković imaju istu stvar na ruci, niko ne zna šta znači

Crna Hronika -

Beograđanin Luka Pilčević (22) osumnjičen da je 17. juna u Budvi ubio Milića Minju Šakovića (35), koji je važio za visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog kriminalnog klana, ima nešto zajedničko sa Markom Miljkovićem, zvani Mesar, desnom rukom Veljka Belivuka!

Kako piše Objektiv, Pilčević na nadlaktici ima tetovažu oka, a isti simbol na svojoj ruci ima i Miljković.

Luka Pilčević i Marko Miljković
Luka Pilčević i Marko Miljkovićfoto: Facebook, Dado Đilas

- Prema fotografijama na društvenim mrežama, Pilčevićevu levu mišicu "krasi" tetovaža oka. Veoma sličnu, takođe na levoj ruci i na gotovo istom mestu, ima Marko Miljković, koji je optužen da je sa Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja vođa kriminalnog klana kojem je u toku pripremno ročište pred Specijalnim sudom u Beogradu zbog nekoliko teških ubistva - piše Objektiv.

Sudeći po fotografijama tetovaža dvojice kriminalaca, njihove tetovaže na levoj ruci vrlo su slične, ali nisu identične. I dok je tetovaža Miljkovića dosta veća i u boji, oko je plavo, ona na ruci Pilčevića je crna, a oko je manje.

Luka Pilčević
Luka Pilčević foto: Privatna Arhiva

Prema nekim tumačenjima, slika oka na ruci često označava "svevideće oko", koje je prisutno u gotovo svim religijama i, prema odeđenim tumačenjima, "jasan je znak da je njegov nositelj pod okriljem višim sila". Među hrišćanima, oko je bilo povezano sa Svevidećim Bogom, koji neprestano posmatra i od čijih se očiju ne može sakriti ni jedno delo, a u keltskoj religiji to je vrlo negativan simbol, predstavlja zlo, koje oličuje čovekove loše namere i zavist.

Nije poznato koju tačno simboliku nose tetovaže oka Luke Pilčevića i Marka MIljkovića.

Marko Miljković
Marko Miljković foto: Dado Đilas

Podsetimo, iz Uprave crnogorske policije juče su saopštili da je za ubistvo Milića Minje Šakovića 17. juna u Budvi, u kafiću "Korkovado", likvidirao Beograđanin Luka Pilčević, dok mu je u izvršenju krivičnog dela pomagao Kragujevčanin Duško Tanasković, koji je pre nekoliko dana uhapšen u Hrvatskoj zbog sumnje da je na ostrvu Pag likvidirao "škaljarca" Gorana Vlaovića.

Duško Tanasković osumnjičen za zločin na Pagu

1 / 4 Foto: SLOBODNA DALMACIJA/Zadarski.hr, BETA Zvonko Kučelin

- L. P. iz Beograda osumnjičen je za teško ubistvo Šakovića, a D. T. iz Kragujevca se sumnjiči da je umišljajno pomagao u tome tokom maja i juna. L. P. je i dalje u bekstvu, a D. T. je uhapšen u Hrvatskoj zbog drugog krivičnog dela. Postupak izručenja je u nadležnosti Ministarstva pravde - izjavila je juče tužiteljka iz Crne Gore, Ana Radović.

(Kurir.rs, Objektiv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja