SPASOJEVIĆ LALIĆU DOBACIO: "SAD SMO U ISTOM TIMU"! Vojnici izdali Belivuka i postali svedoci, a EVO KO SE JOŠ NUDI TUŽILAŠTVU
Foto: Printscreen, Zorana Jevtić

specijalni sud

SPASOJEVIĆ LALIĆU DOBACIO: "SAD SMO U ISTOM TIMU"! Vojnici izdali Belivuka i postali svedoci, a EVO KO SE JOŠ NUDI TUŽILAŠTVU

Crna Hronika -

Srđan Lalić danas se na pripremnom ročištu kriminalnoj grupi Veljka Belivuka prvi put pojavio kao svedok okrivljeni, a kako Kurir saznaje, sedeo je sa Nikolom Spasojevićem i Bojanom Hrvatinom. Posle današnjeg ročišta, spekuliše se da bi još jedan član klana optuženog za najteža krivična dela mogao da postane svedok okrivljeni i progovori o zlodelima.

Kako Kurir saznaje, optuženi se danas nisu izjašnjavali o proširenju optužnice kojom su im pridodata ubistva Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića.

- U sudu se spekuliše da bi već na narednom suđenju optuženi Vlade Draganić, vlasnik kuće u Ritopeku mogao da prizna krivicu. Navodno, on je poslao signal tužilaštvu da je spreman da otkrije nove zločine u zamenu za blažu kaznu - kaže naš sagvovornik.

opsadno stanje ispred suda
opsadno stanje ispred sudafoto: Zorana Jevtić

Kako saznajemo, svedok-saradnik Nikola Spasojević obratio se kratko svedoku-saradniku Srđanu Laliću sa rečima: "Sad smo u istom timu."

Oni su inače, sedeli u delu sudnice u kom sede advokati oštećenih. Suđenje je za danas završeno, a nastavak je u sredu.

spasojević dobacio laliću
spasojević dobacio lalićufoto: Printscreen

Podsetimo, pripremno ročište Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i njihovoj kriminalnoj grupi počelo je danas u 9.30 sati u Specijalnom sudu u Beogradu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track