"PRIZOR JE BIO STRAŠAN, TUGA JE ŠTA JE SVE PROŠAO" Komšije ispričale tešku sudbinu čoveka kog je mrtvog izujedalo 15 pasa
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

"PRIZOR JE BIO STRAŠAN, TUGA JE ŠTA JE SVE PROŠAO" Komšije ispričale tešku sudbinu čoveka kog je mrtvog izujedalo 15 pasa

Crna Hronika -

Dragan J. (72) iz mioničkog sela Šušeoka pronađen je mrtav pre nekoliko dana u svojoj kući, a na njegovom telu bili su vidljivi ujedi pasa, koje je udomljavao.

- Najverovatnije je umro prirodnom smrću, a nakon toga ga je izujedalo 15 njegovih pasa sa kojima je živeo u kući. Njegovo telo pronašla je policija, nakon što je komšija prijavio da se iz njegove kuće oseća neprijatan miris i da se čuje režanje više pasa, zbog kojih nije smeo da uđe u dvorište svog komšije - navodi izvor portala Nova.

Kako navode meštani Šušeoka, Dragan je živeo sam, a utehu za samoću pronalazio je u psima.

- Žena mu je preminula pre pet, šest godina, dece nisu imali. Često je udomljavao pse, a imao je i nekoliko koza. Njegovo telo je pronađeno na podu u kući, a oko njega su bili psi koji su ga jeli. Prizor je bio strašan. Juče je sahranjen - rekla je Vladinka Matić, meštanka ovog mioničkog sela.

Ona dodaje i da je Dragan imao težak život.

- Radni vek je preoveo u valjevskoj „Jablanici“, tamo je i penziju stekao. Ali, otkako mu je žena preminula, skroz se zapustio, bio je aljkav. Imao je brata Radenka koji ga je i sahranio, ali nisu bili u dobrim odnosima. Padao je i sa motora, pretukao ga je i neki čovek ranije, a valjda ga je bacio i na šine, pa mu je voz prešao preko noge. Ne znam, ali tuga je šta je sve u životu prošao, a da na takav način skonča. Čula sam da se u poslednje vreme odao i alkoholu - zaključuje Vladanka.

(Kurir.rs/Nova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track