KASKADER ANGAŽOVAO ADVOKATA: Branilac najvećeg monstruma u Srbiji zastupa učitelja jahanja optuženog za seksualno zlostavljanje
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

saznajemo

KASKADER ANGAŽOVAO ADVOKATA: Branilac najvećeg monstruma u Srbiji zastupa učitelja jahanja optuženog za seksualno zlostavljanje

Crna Hronika -

Kaskader i učitelj jahanja Miloš Đ. koji se sumnjiči za seksualno zlostavljanje najmanje sedam devojaka od 2010. do 2021. godine u prostorijama kluba za jahanje, angažovao je beogradskog advokata Vilijama Paspalovskog da ga brani u postupku koji je protiv njega pokrenut.

Podsetimo, Paspalovski je javnosti postao poznat kao branilac Mališe Jevtovića, koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog monstruoznog silovanja i ubistva trogodišnje Katarine Janković 2005. godine.

Podsetimo, Katarina Janković umrla je u najgorim mukama 17. jula 2005. Njena majka Ana Filipovic i njen ljubavnik Mališa Jevtović doneli su je u bolnicu u besvesnom stanju, modru i ukočenu. Lekarima su rekli da je devojčica pala s kreveta. Međutim, uhapšeni su istog dana a tokom suđenja je utvrđeno da je dete bilo seksualno zlostavljano i da ima jezive povrede unutrašnjih organa.

Mališa Jevtović, monstrum, Kaja Janković, mala kaja
foto: Privatna Arhiva

Prema navodima iz obdukcionog nalaza, Katarini su usled seksualnog zlostavljanja bili pocepani jetra i unutrašnji organi i zbog toga je iskrvarila nasmrt.

Sud je utvrdio da je Jevtovic zlostavljao dete u Zvezdarskoj šumi. Majka je to znala, i dok se on seksualno iživljavao nad devojcicom, ona je čuvala stražu. Sud je Anu Filipović osudio na 37 godina zatvora.

Osumnjičeni
Osumnjičeni foto: Instagram

Miloš Đ. učitelj jahanja, podsetimo, uhapšen je u ponedeljak. - Paspalovski mu je izabrani branilac, koji ga je zastupao i u sudskom postupku koji je protiv njega ranije vođen zbog nedozvoljenih polnih radnji nad dve maloletnice. U tom postupku, kaskader je bio oslobođen optužbi - podseća sagovornik Kurira.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track