DETALJI STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE KOD BEGEČA: Mladić (28) izgubio život, a onda na KOLONU NALETEO MOTOR!
Foto: Rina

jezivo

DETALJI STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE KOD BEGEČA: Mladić (28) izgubio život, a onda na KOLONU NALETEO MOTOR!

Crna Hronika -

Vozač sa još četiri putnika, prešao u suprotnu stranu i udario u vozilu u kojoj je vozač nastradao

BEGEČ - U teškom sudaru koji se dogodio sinoć oko 22 časa, na ulasku u naseljeno mesto Begeč, iz pravca Futoga, jedna osoba je izgubila život, a četvoro povređeno. U nesreći su učestvovala dva putnička automobila i motociklista.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo je Vojislav Jatić (28) iz Bačke Palanke.

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je Aleksandar Đ. (23) iz Begeča, upravljajući vozilom "Pežo 2008", krećući se iz pravca Begeča prema Futogu, na krivini usled neprilagođene brzine prešao na kolovoznu traku za kretanje vozila iz suprotnog smera. Tada je kako saznajemo, došlo do kontakta sa vozilom "Dačija Sandero", kojim je upravljao nastradali mladić, nakon čega na lice mesta nailazi vozač motorcikla "jamaha", kojim upravlja P. Đ.(18) iz Veternika, koji je izgubio kontrolu nad motorciklom i pao, proklizav po kolovozu.

U vozilu "Pežo 2008", koji je prešao u suprotnu traku, a kojim je upravaljao Aleksandar Đ., kao putnici su se nalazili M. T. (21) iz Futoga, P. B.(21) iz Bačke Palanke, V. M.(20) iz Begeča i A. A.(25) iz Begeča. Učesnici nezgode preveženi u Urgentni centar KC Vojvodine, radi pružanja pomoći I konstatovanja stepena povreda.

Drugi vozač Aleksandar zadobio je teške telesne povrede, kao i putnik M.T., dok su ostali zadobili lake telesne povrede. Prizor je bio jeziv, kola smrskanaa, a vatrogasci su morali da seku vozila da izvuku putnike, a pomagali su im i građani koji su se zatekli na licu mesta.

Kurir.rs / S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track