OTETI AUTOMEHANIČAR POČEO DA PLAČE KAD GA JE POLICIJA OSLOBODILA: Pomahnitali napadač Slobodanu 3 sata držao NOŽ POD GRLOM (VIDEO)
Foto: Kurir TV

drama

OTETI AUTOMEHANIČAR POČEO DA PLAČE KAD GA JE POLICIJA OSLOBODILA: Pomahnitali napadač Slobodanu 3 sata držao NOŽ POD GRLOM (VIDEO)

Crna Hronika -

Slobodan Trifunović (65), koga je pomahnitala mušterija tri sata držala kao taoca u njegovoj automehaničarskoj radnji na Karaburmi, zaplakao je kad ga je policija oslobodila.

Policija je oko 18.30 sati uletela u automehaničarsku radnju i izvela Stevana J. (26) koji je vlasnika automehaničarske radnje "Boban" u Micka Krstića 1 uzeo za taoca i sve vreme mu držao nož pod grlom.

01:26

OKONČANA DRAMA NA KARABURMI: Policija uletela u automehaničarsku radnju i izvela otmičara

- Koliko sam videla Boban je dobro. Hitna pomoć ga je odvezla malopre. Kad je izašao iz radnje posle oslobođenja i video ćerku rasplakao se - rekla je jedna žena očevidac za Kurir.

1 / 11 Foto: Kurir

Vlasnik automehaničarske radnje Slobodan Trifunović je prema rečima komšija pre određenog perioda doživeo moždani udar i jedna strana mu je paralisana. Stevan J. je navodno dolazio da popravlja skuter kod njega.

- Mladić koji je napravio talačku krizu je svakodnevna mušterija. Dolazi tu i često je u alkoholisanom stanju. On je i juče napravio haos. Lomio je svoja kola i niko nije mogao da ga smiri od prisutnih u radnji - rekli su članovi porodice Slobodana Trifunovića.

(Kurir.s)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track