Danijela Vranić izbegla robiju
Foto: KURIR

I ona se nagodila s tužilaštvom

Danijela Vranić izbegla robiju

Crna Hronika -
Kraljica splavova juče kažnjena sa šest meseci uslovne kazne zato što je priznala da je pijana vređala i napala policajce koji su je zaustavili zbog saobraćajnog prekršaja

BEOGRAD - Odahnula!- Sada mi je mnogo lakše!Ovo je, kako Kurir nezvanično saznaje, prvo što je poznata pevačica Danijela Vranić (37) rekla kada je juče oko 13.45 izašla iz kabineta u kom joj je saopšteno da će biti kažnjena šest meseci, uslovno na godinu dana zbog napada na policajce.Vranićka je juče pred Prvim osnovnim tužilaštvom priznala da je 18. septembra prošle godine kod hotela „Balkan“ pijana napala i vređala policajce koji su pokušali da je zaustave posle prave filmske potere po gradu.- Mnogo se kajem zbog toga - rekla je pevačica. Inače, ona je tada u krvi imala 1,84 promila alkohola.- Krivicu je priznala i njena sestra Jasmina K. (41) i izrečena joj je ista kazna, šest meseci, uslovno na godinu dana - kaže izvor Kurira iz Palate pravde. Sestre su u pratnji advokata u zgradu suda došle tačno u 13 sati. Pevačica, obučena u belu bluzu i crnu suknju, privukla je veliku pažnju građana koji su se zatekli u sudu, iako je pokušala da se sakrije iza tamnih naočara za sunce.- Tačno je, sporazum je potpisan, ali sve će biti poznato u utorak, kada je zakazano suđenje - kratko je za Kurir izjavila Danijela Vranić.Suđenje pevačici i njenoj sestri zakazano je za utorak u Prvom osnovnom sudu.- Mi smo predložili sporazum i tužilaštvo ga je prihvatilo. Preostaje jedino da nagodbu formalno potvrdi i sud - objasnio je Vranićkin advokat Borivoje Bata Pajović.

Ako ne bude pazila šta radi, ići će u zatvor!Danijela Vranić ubuduće će morati da vodi više računa o ponašanju.- Uslovna kazna podrazumeva da pevačica neće ići u zatvor, ali samo ako u narednih godinu dana ne ponovi isto ili ne napravi još teže krivično delo. U suprotnom, moraće da odsluži šest meseci zatvora - objašnjava izvor iz suda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track