Najnovije vesti

NAJNOVIJI DETALJI SAMOSPALJIVANJA TRUDNICE! Porodica SAKRILA ISTINU, evo kako su pozvali Hitnu, lekari doživeli šok kad su stigli?
Arhivska fotografija, Foto: RINA

drama

NAJNOVIJI DETALJI SAMOSPALJIVANJA TRUDNICE! Porodica SAKRILA ISTINU, evo kako su pozvali Hitnu, lekari doživeli šok kad su stigli?

Crna Hronika -

Trudnica iz sela u okolini Čačka koja se polila benzinom i zapalila smeštena je u KC Kragujevac, a porodica navodno nije prijavila da je ona pokušala da se zapali!

- Ekipu Hitne pomoći pozvala je porodica njenog sadašnjeg nevenčanog supruga i rekla da žena ima trudove. Kada je su lekari došli da je preuzmu, videli su da ima opekotine po telu, što porodica nijednog trenutka nije spomenula - kaže izvor Kurira.

Iz čačanske bolnice potvrdili su da su ženu preuzeli.

- U Službu urgentne medicine primljena je trudnica u devetom mesecu trudnoće koja je jutros pokušala samoubistvo samospaljivanjem. Sa opekotinama stomaka, ruku i nogu najpre je smeštena u jedinicu intenzivnog lečenja, a zatim je nakon opservacije upućena u Klinički centar Kragujevac na dalje lečenje. Prema dostupnim informacijama, pacijentkinja je majka troje dece - izjavila je Jelena Knežević, PR čačanske Opšte bolnice.

Kurir.rs / D.Č.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track