NOVE INFORMACIJE O TRUDNICI KOJA SE ZAPALILA U SELU KOD ČAČKA: Doktorka Dimitrijević otkrila u kakvom je stanju
Foto: Ilustracija, Privatna Arhiva, Shutterstock

NOVE INFORMACIJE O TRUDNICI KOJA SE ZAPALILA U SELU KOD ČAČKA: Doktorka Dimitrijević otkrila u kakvom je stanju

Crna Hronika -

Zdravstveno stanje trudnice iz okoline Čačka koja je u petak ujutro pokušala samoubistvo, je stabilno.

Ona i beba nisu životno ugroženi, a lekari u Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac saniraju opekotine koje ona ima po telu.

- Trudnica iz Čačka je sasvim dobro, a kod nas na klinici je samo iz razloga što je neophodno opservirati opekotine, što trenutno rade kolege plastični hirurzi. Trudnica nije porođena, ni ona ni beba nisu životno ugrožene, reč je o stabilnoj trudnoći - izjavila je prof. dr Aleksandra Dimitrijević, direktor Ginekološko-akušerske klinike UKC Kragujevac.

Podsetimo, rođaka nesrećne trudnice je ranije za Kurir ispričala da oni sumnjaju da je žena digla ruku na sebe zbog teškog života koji je imala u braku.

Ostavila ga, pa se vratila

- Ona je ranije živela u drugom mestu u Srbiji. Napustila je tog prvog muža jer nije više mogla da izdrži torturu i ovde se preudala. Jednom je ostavljala drugog muža, ali mu se vratila. On je inače alkoholičar, a koliko znamo, prva supruga ga je napustila zbog maltretiranja - ispričala je rođaka.

Kako nezvanično saznajemo, i pored teškog života, trudnica nijednog trenutka istražiteljima nije dala informacije koje bi ukazale na nasilje u porodici.

- Policajcima nije dala nijednu informaciju koja bi ukazala na nasilje u porodici ili loše postupanje članova domaćinstva prema njoj, negirala je svaki pomen maltretiranja - kaže naš izvor iz istrage.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track