KOBNO MESTO RADOVA NA AUTO-PUTU! POZNATO KAKO JE DOŠLO DO STRAVIČNE TRAGEDIJE: Evo kakvo je stanje povređenog deteta (14)!
Mesto sudara, Foto: Kurir/M.S.

Svi povređeni komunikativni

KOBNO MESTO RADOVA NA AUTO-PUTU! POZNATO KAKO JE DOŠLO DO STRAVIČNE TRAGEDIJE: Evo kakvo je stanje povređenog deteta (14)!

Crna Hronika -

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila oko 4.40 sati na Auto-putu Beograd - Niš kod Aleksinačkih rudnika dve osobe su izgubile život dok su trojica, među kojima je i dečak (14) su prebačeni u Univerzitetski klinički centar u Nišu. Nezvanično, sudarili su se "punto" beogradskih registarskih oznaka i kamion iz inostranstva.

Nastradali su S.A. (21) i D.M. (34) iz Vladičinog Hana. U teškoj nesreći povređene su još tri osobe, a među njima je i dete (14).

Svi primljeni pacijenti u UKC Niš su svesni,komunikativni i stabilnih vitalnih parametara.

Auto-put, Auto-put Beograd-Niš
foto: Kurir/M.S.

Prema rečima lekara koji ih je primio,a nakon svih dijagnostičkih procedura, konstatovane su teže i lakše povrede.

- Najstariji među njima muškarac rođen 1983.godine ima hematom iznad levog očnog kapka i prelom vilice zbog čega je odmah upućen maksilofacijalnom hirurgu. Muškarac rođen 2003.godine , ima prelom leve nadlaktice i povredu iznad leve obrve koja je zbrinuta u Aleksincu. Dečak 2008.godište, ima naprsnuće jednog rebra s desne strane i parcijalni pneumotoraks. Nije životno ugrožen, stabilan,komunikativan. Hospitalizovan u jedinici intezivnog lečenja Dečije hirurgije - saopšteno nam je u UKC Niš.

Auto-put, Auto-put Beograd-Niš
foto: Kurir/M.S.

Sabraćajna tragedija se dogodila na mestu gde postoji suženje zbog radova. Vozila su pomerena sa autoputa tako da se saobraćaj sada odvija normalno.

Kurir.rs / M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track