SASLUŠAN UBICA ŽENE IZ ZEMUNA Suprugu tukao do smrti, a ovako se ponašao u tužilaštvu: Nije hteo da kaže ni kako se zove!
Foto: Zorana Jevtić

više javno tužilaštvo u beogradu

SASLUŠAN UBICA ŽENE IZ ZEMUNA Suprugu tukao do smrti, a ovako se ponašao u tužilaštvu: Nije hteo da kaže ni kako se zove!

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Seljamet D. (34) zbog sumnje da je 18. septembra oko 21 čas kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao svoju 27-godišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda preminula.

- Seljamet D. se na saslušanju branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu - saopšteno je iz tužilaštva.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Zemun, ubistvo, muz ubio zenu
foto: Zorana Jevtić

- Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo ubistvo - dodaje se u saopštenju.

Kako Kurir nezvanično saznaje, osumnjičeni za ubistvo supruge u tužilaštvu nije hteo da iznese ni lične podatke.

- Ponašao se kao da mu nešto "fali", iako je je jutros bio potpuno normalan - otkriva izvor Kurira.

Podsetimo, sumnja se da je on 18. septembra oko 21:30 pozvao sina gazde kuće u kojoj su živeli, rekavši da mu je supruga pala u nesvest i da odu da provere šta je sa njom.

U kući su zatekli ženu na podu sa maramom vezanom preko usta, a okrivljeni i dvoje dece koje ima sa ubijenom zenom nisu bili u kući.

- Oni su nakon toga pozvali hitnu pomoć i policiju, a nešto kasnije i Seljameta i rekli mu da mu je supruga dobro, nakon čega se on ubrzo vratio kući gde je potom uhapšen - podseća sagovornik Kurira.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track