UHAPŠEN MUŠKARAC (30) IZ ALIBUNARA: Uzeo pištolj i pretio čoveku iz Vladimirovca
Foto: Shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu

UHAPŠEN MUŠKARAC (30) IZ ALIBUNARA: Uzeo pištolj i pretio čoveku iz Vladimirovca

Crna Hronika -

Policija iz Alibunara uhapsila je S. S. (30) iz tog mesta zbog sumnje da je pre tri dana došao do oštećenog T. N iz Vladimirovca i pretio mu uz pištolj.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu ovim povodom oglasilo se saopštenjem gde su naveli i koja krivična dela se stavljaju na teret uhapšenom.

- Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo PS Alibunar uhapsilo S. S.(1992.) iz Alibunara zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti, nedozvoljena proizvodnja, drženje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija kao i krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga jer je dana 18.09.2022. godine došao do kuće oštećenog T. N. u Vladimirovcu i držeći u rukama predmet nalik na pištolj istom uputio pretnju da će ga ubiti - stoji u staoptenju, a zatim dodaju:

- S. S. se stavlja na teret i da je dana 18.09.2022. godine u putničkom vozilu neovlašćeno držao lek bensendin za koji nije posedovao lekarski izveštaj, tri molotovljeva koktela kao i nož.

S.S. je priveden dežurnom zameniku OJT Pančevo i saslušan u svojstvu osumnjičenog.

Na predlog dežurnog zamenika OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio je pritvor prema S. S. zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će uticati na oštećenog i svedoke i da će ponoviti krivično delo.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track