02:26

PRONAĐEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U SUBOTICI! Policija mu spasila život, HITNO PREVEZEN U BOLNICU, sledi mu NOĆNA MORA!

naselje prozivka

DETALJI PRONALSKA UBICE IZ SUBOTICE! Kurir TV na licu mesta: Iz bolnice ga odveli pravo u policiju! Robert pokušao da se ubije?

Crna Hronika -

Voditeljka Kurir televizije, Aleksandra Orlić uključila se sa lica mesta gde je iznela nove detalje

Osumnjičeni za ubistvo bivše supruge Ljiljane V. (54) u Subotici, je Robert V., a pronađen je u besvesnom stanju.

On je nakon ubistva pobegao, a posle dvadesetak sati i blokada na izlazu iz Subotice, policijske patrole su pročešljale grad, našle su osumnjičenog u ulici Braće Radić, u naselju Prozivka.

Robert Velimirović
foto: Printscreen Facebook

Kako nezvanično saznajemo, presekao je sebi vene, ali nije životno ugrožen. Pokušao je da se ubije nakon zločina, a brzo su ga pustili iz bolnice i prevezli u policijske prostorije.

Novinarka Kurir televizije Aleksandra Orlić uključila se sa lica mesta gde je iznela nove detalje:

- U naselju Prozivka, po nezvaničnim informacijama ali iz pouzdanih izvora, jutros je uhapšen osumnjičeni za ubistvo, na poljani ispred trgovinskog objekta pronašla ga je patrola. Osumnjičeni je pronađen u besvesnom stanju, pokušao je sebi da oduzme život tako što je naneo sebi posledice na predelu iznad podlaktice sa oštrim predmetom. Kada ga je policija pronašla, prevezli su ga u subotičku opštu bolnicu gde mu je ukazana lekarska pomoć, a potom je odvezen u policijsku stanicu gde mu je određeno zadržavanje do 48 časova.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:47

ILIJA DANAS NIJE DOŠAO IZ SPECIJALNE BOLNICE U ČAČANSKI SUD: Prvi pretres za ubistvo majke, oca i dede zakazan za 6. oktobar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track