LJUBIŠA ORGANIZOVAO ORGIJE U SVOJOJ KAFANI, SAD MU PRETI ROBIJA: Podignuta optužnica protiv Vasića, zvanog PRVA FRIZURA SRBIJE
Foto: Shutterstock, privatna arhiva

VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U Smederevu

LJUBIŠA ORGANIZOVAO ORGIJE U SVOJOJ KAFANI, SAD MU PRETI ROBIJA: Podignuta optužnica protiv Vasića, zvanog PRVA FRIZURA SRBIJE

Crna Hronika -

Protiv Ljubiše Vasića iz okoline Smedereva, poznatog pod nadimkom Prva frizura Srbije, podignuta je optužnica zbog sumnje da je u svojoj kafani podvodio devojke.

Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, optuženom se na teret stavlja krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije.

- Dana 22.9.2022. godine, Više javno tužilaštvo u Smederevu je, nakon sprovedene istrage, sačinilo nacrt optužnog predloga protiv Lj.V. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio produženo krivično delo posredovane u vršenju prostitucije i protiv J.J., zbog navedenog krivičnog dela učinjenog u pomaganju, i isti dostavilo na nadležno postupatnje Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu ' naveli su iz tužilaštva i dodali:

Makro iz kafane
Makro iz kafanefoto: printscreen facebook

- Na osnovu rezultata sprovedene istrage postoi opravdana sumna da je okrivljeeni Lj.V, u svom ugostiteljskom objektu koji se nalazi u Mihajlovcu, u periodu od 2019. do 31.3.2022 godine, navodio, podsticao i predavao radi vršenja prostitucije više osoba ženskog pola, u čemu mu je pomagao okrivljeni N.J. tako što je L.V. u navedenom objektu organizovao pružanje seksualnih usluga uz nadoknadu, od strane više osoba ženskog pola, dok je J.J. u nekoliko navrata, radeći kao konobar. preuzimao novac od korisnika na ime najma sobe i korišćenja ovih usluga.

U nacrtu optužnog predloga, Više javno tužilaštvo u Smederevu je stavilo predlog da se okrivljenom Lj.V., koji se nalazi u pritvoru od hapšenja dana 1.4.2022. godine, pritvor produži zbog postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Takođe, tužilaštvo je predložilo da se okrivljeni Lj.V. osudi na maksimalnu kaznu zatvora propisanu za ovo krivično delo u trajanju od 5 godina.

Podsetimo, optuženni Ljubiša Vasić vlasnik je kafane u Mihajlovcu koji je uhapšen zajedno sa svojim konobarom. Vasić je ranije više puta hapšen kao makro, a policija je u jednom momentu dobila informaciju da ponovo organizuje prostituciju.

Kada je polcija upala u prostorije lokala krajem marta ove godine zatekli su dvojicu muškaraca sa tri devojke u toku seksualnih odnosa.

Vasić je, inače, javnosti poznat pod nadimkom "Prva frizura Srbije", zbog specifične minival firizure i šiškica.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track