POMAHNITALI KOMŠIJA MU SMRSKAO GLAVU AŠOVOM: Ovo je ubijeni majstor Marko iz Golupca (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

horor kod golupca

POMAHNITALI KOMŠIJA MU SMRSKAO GLAVU AŠOVOM: Ovo je ubijeni majstor Marko iz Golupca (FOTO)

Crna Hronika -

Dragoslav S. (62), poznatiji pod nadimkom Majstor Marko, preminuo je sinoć u sanitetu na putu do bolnice, pošto mu je komšija A. M. (25) razbio glavu ašovom u njegovoj kući kod Golupca.

Podsetimo, Dragoslav je bio omiljeni meštanin u selu, kome su komšije pomagale zbog teške situacije u kojoj je živeo.

Žrtva
Žrtvafoto: Privatna Arhiva

- Stravičnom ubistvo, koje je šokiralo meštane, navodno je prethodila svađa. Inače, osumnjičeni A. M. je problematičan, navodno je i zavisnik od nedozvoljenih supstanci. Kada je pod dejstvom on je i jako agresivan. Poznat je policiji, a navodno ga je i supruga, koja ga je u međuvremenu napustila, prijavljivala za nasilje. Kažu da je i sada bio na poternici, a kako ga u selu nismo viđali pethodna tri meseca, sada verujemo da se skrivao od hapšenja - rekli su meštani.

Komšije su ispričale za Kurir da je ubijeni Dragoslav, koga su svi u selu zvali majstor Marko, divan čovek, koji nikada nije pravio probleme i iza koga je teška životna sudbina.

- Ne znam tačno sa koliko lepih reči mogu da ga opišem. Svi su ga zvali majstor Marko, ali mu to nije bilo ime. Stvarno je bio dobar čovek, ali je imao težak život. Žena ga ostavila, kao i sin koji je otišao u inostranstvo i više mu se nije nikada javio - objašnjavaju komšije i dodaju:

Brutalno udarao komšiju do smrti
Brutalno udarao komšiju do smrtifoto: Facebook

- Nakon toga našao je drugu ženu, zbog koje je počeo da prodaje imanje kako bi joj udovoljio. Nakon toga ona ga je napadala, valjda je htela da mu uzme novac sav, a onda je on prijavio policiji i dobila je zabranu prilaska. Od tada živi sam.

Kako oni objašnjavaju, majstor Marko je od tada išao i radio neke manje poslove da bi preživeo.

- Jedna porodica htela je da mu pomogne, pa su ga unajmili da ide u kupovinu, a zauzvrat bi dobio da jede. Nikada nikog nije prevario i nikada nije pravio probleme, a kamo li da se tukao ili napao nekoga.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track