JEDINA OPTUŽENA ŽENA IZ BELIVUKOVOG KLANA DANAS SVA U CRNOM: Opet privukla poglede a svi pamte ONO ŠTO JE URADILA na prvom ročištu
Foto: Nenad Kostić

nastavak suđenja u specijalnom sudu u beogradu

JEDINA OPTUŽENA ŽENA IZ BELIVUKOVOG KLANA DANAS SVA U CRNOM: Opet privukla poglede a svi pamte ONO ŠTO JE URADILA na prvom ročištu

Crna Hronika -

BEOGRAD - Slađana Sekulić, jedina žena koja je optužena da je bila pripadnica klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, danas je u sud stigla u potpuno drugačijoj odevnoj kombinaciji.

Šarene čizmice na štiklu i šniranje koje je nosila juče, zamenila je elegantnim crnim salonkama.

- Na optuženičkoj klupi je i njen suprug, bivši policajac koji se sada zove Vlado Georgiev. On je u pritvoru od 4. februara prošle godine. Na prvom suđenju tražili su da se pozdrave, ali im straža nije dozvolila - podseća sagovornik Kurira.

Ona se inače brani sa slobode.

Veljko Belivuk, Specijalni Sud
foto: Nenad Kostić

Mužu slala poljupce

Slađana Sekulić (40) je u martu u Specijalniom sudu, prvi put nakon hapšenja 4. februara prošle godine videla supruga Vladu Georgijeva, koji je takođe optužen u ovom slučaju i nalazi se u pritvoru.

Podsetimo, Slađana je iz Centralnog zatvora u kućni pritvor prebačena u oktobru prošle godine, dok je njen suprug Vlado Georgijev, inače bivši policajac iz Loznice, koji je promenio ime i nekada se zvao Dragan Sekulić, još uvek je u klasičnom pritvoru.

Kako Kurir saznaje, Slađana i njen suprug su jedno drugom slali poljupce kada su se videli u sudnici.

1 / 4 Foto: Nenad Kostić

- Slađana i bivši policajac su se osmehivali i jedno drugom slali poljupce sa optuženičkih klupa - kaže naš sagovornik.

Inače, Slađana Sekulić tada je došla potpuno neprepoznatljiva u Specijalni sud, jer je promenila boju kose, imala je crne naočare, i bila je obučena u crno. Mnogi su komentarisali i njen stav, naime, ona je u zgradu ušla sa rukama u džepovima, koračala je sigurno, dok je iza nje išlo troje ljudi.

Prema navodima optužnice Tužilaštva za organizovani kriminal, Slađana Sekulić i njen suprug, nisu učestvovali u ubistvima i nisu odlazili u kuću u Ritopeku. Kako se navodi, sa još nekoliko optuženih učestvovali su u prometu droge, ali i u drugim poslovima.

Jedina žena u klanu, prema optužnici, na saslušanju pred istražnim organima se branila rečima: "Ja sam samo žena, kao da bi mi oni rekli nešto".

Kurir.rs

Bonus video:

03:14

BELIVUK I MILJKOVIĆ POKUŠAVAJU DA NAPRAVE OD SEBE ŽRTVU! Prof. dr Antonović o navodima da su im podmetnuti tragovi: To je NEMOGUĆE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track