TVRDIO DA VRAĆA LJUDE U PROŠLE ŽIVOTE: Vladimir je ostao zapamćen po ovoj izjavi o Jeleninom ubici - A ONDA JE ODBIO DA SVEDOČI!
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

ZORAN GODIŠNJICU OČEVE SMRTI DOČEKAO NA ROBIJI

TVRDIO DA VRAĆA LJUDE U PROŠLE ŽIVOTE: Vladimir je ostao zapamćen po ovoj izjavi o Jeleninom ubici - A ONDA JE ODBIO DA SVEDOČI!

Crna Hronika -

Pre tačno godinu dana preminuo je Vladimir Marjanović, otac osuđenog Zorana Marjanovića, koji je do poslednjeg dana davao izjave medijima o nevinosti svog sina.

Neposredno nakon ubistva, Vladimir je govoreći o snaji, isticao "da je bila anđeo i da ne zna ko bi mogao da digne ruku na nju". Međutim, preokret se dogodio posle hapšenja Zorana Marjanovića, kad je iznenadio svojom izjavom.

- Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, tajkun. Ćutao sam jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu. Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, oni hapse mog Zorana - rekao je medijima Vladimir u septembru 2017.

Vladimir Marjanović, Miloš Marjanović
foto: Zorana Jevtić

Međutim, ime Jeleninog ubice nije otkrio u sudnici na suđenju svom sinu, već je iskoristio svoje zakonsko pravo i nije svedočio. Govoreći o svojoj porodici, koju već godinama prate razne misterije i intrige, Vladimir je jednom prilikom rekao:

- Narod misli da smo mi sekta, da smo Crna ruža, da ja hipnotišem ljude. Krstili smo 30 ljudi, kakva sekta, kakve gluposti. Mi nismo ni po čemu čudni.

Jelena Marjanović, pevačica Granda, brutalno je ubijena na nasipu u Crvenki, a za taj zločin je na 40 godina osuđen njen suprug Zoran.

Vladimir je umro od posledica srčanog udara, a sahranjen je na groblju Zbeg, gde je sahranjena i pevačica.

Bavio se "regresijom"

Vladimir se godinama bavio regresijom, specijalnom terapijom koja hipnozom vraća ljude u prošle živote.

Sagovornica Kurira, koja je insistirala na anonimnosti, tvrdi da je davno išla na terapije kod Zorice Marjanović i da je tada saznala čime se Vladimir bavi.

Sagovornik Kurira upućen u regresiju objašnjava kakva je to terapija.

- Namenjena je ljudima koji imaju probleme koji se ponavljaju ili neke neobjašnjive strahove. Terapeut hipnotiše osobu koja je došla i vraća je u prošle živote, gde ona može da zaključi u čemu je problem. Osoba koja je podvrgnuta regresiji svesna je svog sadašnjeg života i svoje prošle živote proživljava kao film - govorio je naš izvor.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track