GRK UHAPŠEN NA PREŠEVU: Državljaninu Grčke pronašli oružje i marihuanu u auti, odeđen mu pritvor do 30 dana! FOTO
Foto: MUP Srbije

granični prelaz

GRK UHAPŠEN NA PREŠEVU: Državljaninu Grčke pronašli oružje i marihuanu u auti, odeđen mu pritvor do 30 dana! FOTO

Crna Hronika -

Državljanin Grčke uhapšen na graničnom prelazu Preševo. Rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Vranju osumnjičenom P. D., državljaninu Grčke i Nemačke, određen je pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivičnog dela nedozvoljeno držanje opojnih droga, saopštila je Uprava Višeg suda u Vranju.

pištolj, Preševo
foto: MUP Srbije

Policija je osumnjičenom u automobilu kojim je upravljao pronašla pištolj i 73 metka i manju količinu marihuane Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, uhapsili su državljanina Grčke P. D. (51). Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

pištolj, Preševo
foto: MUP Srbije

"Prema osumnjičenom P. D., državljaninu Grčke i Nemačke, zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz čl.348. st.4. KZ i krivičnog dela nedozvoljeno držanje opojnih droga iz čl.246a st.1. KZ, rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Vranju određen pritvor do 30 dana", stoji u saopštenju Višeg suda u Vranju.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track