Najnovije vesti

"NADAM SE DA MU JE GLAVA PROSUTA, MORAĆE DA UTVRDE ZUBNIM KARTONOM" Vukotićev kum surovo slavio navodni atentat na Zvicera
Foto: Privatna arhiva, Printscreen/ Instagram

OGLASIO SE U NEKOLIKO NAVRATA

"NADAM SE DA MU JE GLAVA PROSUTA, MORAĆE DA UTVRDE ZUBNIM KARTONOM" Vukotićev kum surovo slavio navodni atentat na Zvicera

Crna Hronika
08:13h

Regionom se brzinom munje prenela vest o navodnom teškom ranjavanju šefa kavačkog klana Radoja Zvicera.

Njegov kum, za koga je poznato da se preziva Đuranović, večeras je slavio na društvenim mrežama. Posle prvih Instagram storija u kojima navodi da slavi, oglasio se još nekoliko puta posle informacija da je u toku provera identiteta dvojice muškaraca koji su likvidirani u Panama sitiju.

Vukotićev kum tako piše: "Slavimo, slavimo ovaj divan dan!

Radoje Zvicer
foto: Screenshot Instragam

Zatim je objavio i printskrin vesti o ubistvu Zvicera uz komentar:

"Šta su ti profesionalne ubice, i kuću mu znaju!"

Posle informacija da identitet ubijenog treba da se utvrdi, Vukotićev kum je nastavio da objavljuje nove storije", pa tako kaže:

"Moraće da utvrđuju zubnim kartonom, nadam se da mu je glava prosuta", stoji na Instagramu.

Radoje Zvicer
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Vukotićevo najbliže okruženje je, po atentatu na Jovana Vukotića objavilo poslednji oproštaj u čituljama. Brat Igor Vukotić oglasio se na dan sahrane svog brata čituljom u kojem je napisao.

Radoje Zvicer
foto: Screenshot Instragam
Radoje Zvicer
foto: Screenshot Instragam

- Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo; vazda raniš od Vidova dana junačkijem i konjskijem mesom gavranove i mrke vukove! Strašno l’ bješe jednom pogledati: dim te crni bješe priklopio, sto hiljadah pritislo Turakah, oko tebe puške grmijahu, frištijahu hiljade momakah a grakahu na jata vranovi. Iza tmine i sunce ogrije: pred večer se nad tobom izvedri, Turke mrtve po tebe brojasmo, pogodit se nigda ne mogasmo oko broja, koliko ih bješe - navodi se u čitulji Igora Vukotića.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja