ZVICEROV ADVOKAT ZA KURIR POSLE INFORMACIJE O LIKVIDACIJI: Evo šta je rekao o navodnom atentatu u Panami
Foto: Privatna arhiva

misterija

ZVICEROV ADVOKAT ZA KURIR POSLE INFORMACIJE O LIKVIDACIJI: Evo šta je rekao o navodnom atentatu u Panami

Crna Hronika -

Misterija priče da je Radoje Zvicer, navodni vođa kavačkog klana upucan u Panami nije razrešena ni danas jer je njegov advokat Miloš Vuksanović naveo da jednostavno ne zna šta se sa njegovim klijentom zbilo pošto nisu u kontaktu.

Podsetimo, sinoć se proširila vest da je Radoje Zvicer pred saradnikom B.M. upucan u iznajmljenoj vili u Panami, a spekulisalo se i da li je samo ranjen ili je preminuo. Crnogorski mediji naveli su da je tamošnja policija obaveštena o zločinima koji su se odvili u Panami, ali da nema potvrde da je žrtva jednog od njih Zvicer.

- Nemam pouzdan podatak šta se dogodilo sa mojim klijentom, ne mogu da kažem ni da je živ, a ni da je mrtav. On je nedostupan organima gonjenja, a ni ja nemam kontakt sa njim. Šta se dogodilo i šta je istina znaćemo kada se dobije zvanična informacija - rekao je advokat Miloš Vuksanović za Kurir.

Da podsetimo na Zvicera je do sada pokušano više atentata. Zvicer je izrešetan pretprošle godine usred dana dok je džogirao u blizini svog stana u Kijevu, ali ga je tada supruga Tamara spasla jer je otvorila vatru na napadače i oterala ih.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track