MAJCI SMRSKAO GLAVU PA IZBEZUMLJEN TRČAO PO BEOGRADU! Najnoviji detalji stravičnog zločina, otkriveno ko je ubijena žena! FOTO
Foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

NAJNOVIJI detalji ZLOČINA

MAJCI SMRSKAO GLAVU PA IZBEZUMLJEN TRČAO PO BEOGRADU! Najnoviji detalji stravičnog zločina, otkriveno ko je ubijena žena! FOTO

Crna Hronika -

Doktorka iz Bijeljine D.M. (61) koja je radila u Domu zdravlja u ovom gradu ubijena je juče u Beogradu, a prema informacijama medija za ubistvo se sumnjiči njen sin Đorđe M. (26).

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

Mladiću je uhapšen jutros nakon što je osumnjičen da je u porodičnom stanu na Voždovcu ubio majku D.M. (61) koja je radila kao doktorka u bijeljinskom Domu zdravlja.

Đorđe Marić
foto: Printscreen Instagram

Da podsetimo telo njegove majke nađeno je tokom noći. U saopštenju MUP piše da joj je naneo više udaraca tupim predmetom po glavi, i da je nesrećna žena preminula od zadobijenih povreda.

Vojvode Stepe, Đorđe Marić
foto: Nenad Kostić

Prema rečima njegove sestre, Đ. M. se posljednjih dana čudno ponašao, a juče je napravio incident u centru Beograda kada je napao nepoznatu devojku.

Policija je po prijavi člana porodice koji je rekao da se žena dva dana ne javlja na telefon, stigla pred stan gde je doktorka živela. Vrata stana su bila zaključana, telefon nedostupan, a zvono na vratima nije radilo. Nakon što su ušli u stan, policijski službenici su konstatovali kako je 61-godišnja doktorica ubijena.

Vojvode Stepe, Đorđe Marić
foto: Nenad Kostić

Kako se sumnja, on je svojoj majci zadao više udaraca tupim predmetom u predelu glave, koja je usled zadobijenih povreda preminula. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Kurir.rs/infobijeljina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track