POGLEDAJTE POKUŠAJ LIKVIDACIJE ZVICERA U KIJEVU! Napadači presreli vođu kavčana dok je džogirao pa zapucali! VIDEO
Foto: detective-info.com.ua, Printscreen

IZBEGAO SMRT

POGLEDAJTE POKUŠAJ LIKVIDACIJE ZVICERA U KIJEVU! Napadači presreli vođu kavčana dok je džogirao pa zapucali! VIDEO

Crna Hronika -

Misterija priče da je Radoje Zvicer, navodni vođa kavačkog klana upucan u Panami još uvek je nerazjašnjena, a njegov advokat Miloš Vuksanović naveo da ne zna šta se sa njegovim klijentom zbilo pošto nisu u kontaktu.

Podsetimo, sinoć se proširila vest da je Radoje Zvicer pred saradnikom B.M. upucan u iznajmljenoj vili u Panami, a spekulisalo se i da li je samo ranjen ili je preminuo. Crnogorski mediji naveli su da je tamošnja policija obaveštena o zločinima koji su se odvili u Panami, ali da nema potvrde da je žrtva jednog od njih Zvicer.

Radoje Zvicer
foto: Printscreen Facebook

Da podsetimo na Zvicera je do sada pokušano više atentata. On je izrešetan u sačekuši u Kijevu, u maju 2020. godine, dok je džogirao u blizini svog stana u Kijevu. Njega je tada sigurne smrti spasila supruga Tamara koja je otvorila vatru na napadače i naterala ih u beg.

Ovaj pokušaj ubistva vođe kavačkog klana snimila je jedna od nadzornih kamera u blizini mesta na kom su napadači pucali. Maskirani napadači zaustavili su crni "smart" nasred ulice, prošli su između automobila, i izleteli pred Zvicera dok je džogirao stazom noseći masku na licu i rukavice.

Radoje Zvicer
foto: Printscreen

Zvicer je pokušao da pobegne, ali napadač u belom je pojurio za njim i nastavio da puca.

Kako su tada preneli ukrajinski mediji, u Zvicera je ispaljeno sedam hitaca od kojih ga je pet pogodilo u trup i Zvicer se nalazio u teškom stanju u bolnici.

Podsetimo, kako je tada javio ukrajinski portal Obozrevatel, nepoznati napadači starosti između 35 i 45 godina su posle zločina zapalili automobil "smart" i umalo i sami stradali jer je auto buknuo i jedan od napadača je zadobio opekotine po glavi itelu. Atentatori su uspeli da pobegnu sa lica mesta.

Napadači su kasnije uhapšeni, a kako je saopštila tamošnja policija, reč je o državljanima Srbije, Crne Gore i Makedonije. Osumnjičeni za napad na Zvicera prilikom hapšenja su pružali otpor i pokušali su da pobegnu tamošnjoj policiji, međutim oni su uspeli da ih savladaju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track