GDE ĆE IM DUŠA! Trudna madam i njen dečko maltretirali SIROČE i treali je da se prostituiše da bi im vratila izmišljeni dug
Foto: Printscreen

užas

GDE ĆE IM DUŠA! Trudna madam i njen dečko maltretirali SIROČE i treali je da se prostituiše da bi im vratila izmišljeni dug

Crna Hronika -

Teodora J. (22) trudna podvodila šesnaestogodišnjaku, zajedno sa svojim emotivnim partnerom Markom S. (22) i Filipom T. (22)

Beogradska policija uhapsila je Teodoru J. (22) i Filipa T. (22), dok se za trećim osumnjičeni Markom S. (22) i dalje traga, zbog sumnje da su primorali na prostituciji maloletnu štićenicu jednog doma za nezbrinutu decu!

Kako je saopštemo iz Višeg javnog tužilaštva, Teodora J. i Filip T. juče su sprovedeni na saslušanje, tokom kog je osumnjičena priznala krivično delo, dok je Filip T. tvrdio da nije učestvovao u podvođenju šesnaestogodišnjakinje.

Teške prilike

Troje makroa, kako nezvanično saznajemo, iskoristilo je teške životne i materijalne prilike maloletnice.

Marko S.
foto: Printscreen

- Oni se sumnjiče da su od februara do juna ove godine, oštećenu terali na prostituciju i seksualnu eksploataciju, iskorišćavajući njene teške životne prilike, dovodeći je u najpre u zabludu, a potom upotrebljavajući silu i pretnje - saopšteno je iz tužilaštva.

Društvene mreže

Radim na crno, trošim na belo

Teodora J. kako izvor Kurira otkriva, kao i njen dečko koji je u bekstvu, zvanično su nezaposleni. - Ona i njen dečko su nezaposleni. U opisu profila na jednoj društvenoj mreži Teodora J. napisla je "radim na crno, trošim na belo". Inače, svo troje osumnjičenih je rodom iz Pančeva - navodi naš sagovornik.

Kako Kurir nezvanično saznaje, maloletnicu su vrbovali za prostituciju, zatim joj pronalazili krijente u Beogradu i odvozili je na mesta koja su sa njima dogovarali.

- Osumnjičeni su znali za teške prilike u kojima živi tinejdžerka, verovatno su verovali i da nema kome da se požali. Navodno, vrbovali su je tako što su joj obećavali veliki novac i lagodan život, a kada je pokušavala da im se usprotivi i prestane sa radom, na silu su je terali da nastavi da pruža seksualne usluge. Ucenjivali su je izmišljenim dugom prema njima koje mora da im otplati - otkriva izvor Kurira kroz kakav je pakao prošla štićenica jednog doma za nezbrinutu decu.

Kako otkriva, sav novac koji je posle pružanja seksualnih usluga dobijala, oni su joj uzimali. - Osumnjičena Teodora J. povremeno joj je davala polovinu ili nešto manje od toga - dodaje izvor.

Teodora J.
foto: Printscreen

Mesecima ih pratili

Prema njegovim rečima, jedina žena osumnjičena za ovo krivično delo, u vreme njegovog izvršenja, bila je u poodmakloj trudnoći. Pripadnici Odeljenja za javni red i mir MUP Srbije, kako saznajemo, mesecima su ih pratili i prikupljali dokaze protiv ove grupe.

- Zaprećena kazna za krivično delo trgovina ljudima, koje im se stavlja na teret, je najmanje pet godina zatavora - saopšteno je iz tužilaštva, koje je posle saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da im odredi pritvor do 30 dana kako ne bi uticali na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo. Kako Kurir nezvanično saznaje, oni ranije nisu osuđivani.

Kurir.rs/ J.Spasić - Lj. Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track