ODBEGLI MAKRO GLUMI MAFIJAŠA! Marko koji je sa trudnom devojkom primoravao siroče na prostituciju OGLASIO SE NA INSTAGRAMU
Foto: Printscreen

potraga

ODBEGLI MAKRO GLUMI MAFIJAŠA! Marko koji je sa trudnom devojkom primoravao siroče na prostituciju OGLASIO SE NA INSTAGRAMU

Crna Hronika -

Viši sud u Beogradu na predlog tužilaštva odredio je pritvor do 30 dana Teodori J. (22) i Filipu T. (22), koji su u sredu uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudim, tako što su maloletnu štićenicu jednog doma za nezbrinutu decu primoravali na prostituciju.

Treći osumnjičeni, Marko S. (22) je u bekstvu i za njim je raspisana potraga. Uhapšeni su, kako navodi, bili aktivni na društvenim mrežama a Marko S. je nastavio da stavlja objave na Instagramu i posle hapšenja saučesnika.

Marko S.
foto: Printscreen

- Objavljivali su slike sa putovanja, hvalili su skupim automobilima, naročito Marko S. koji je u bekstvu. On je u vreme kada su majka njegovog deteta i Filip T. bili na saslušanju objavio stori na Instagramu na koji je okačio pesmu "Krvavi Balkan", odnosno stihove koji glase "danas vozi se BMW, sutra čeka te CZ" - otkriva naš sagovornik.

On dodaje da je Marko S. i ranije objavljivao fotografije skupocenih automobila, a njegova partnerka koja je u pritvoru u opisu svog profila na Fejsbuku napisala je: - Radim na crno, trošim na belo.

Podsetimo, na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu, Teodora J. je priznala krivično delo, dok je Filip T. negirao da je učestvovao u iskorišćavanju teških prilika šesnaestogodišnjakinje da bi je primorao da pruža seksualne usluge za novac.

Teodora J., Marko S., Filip T.
foto: Printscreen

- Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sud je odredio pritvor T. J. (20) i F. T. (20), koji se sumnjice da su zajedno sa M. S. (20) koji je u bekstvu, od februara do juna ove godine, maloletnu oštećenu terali na prostituciju i seksualnu eksploataciju, iskorišćavajući njene teške životne prilike, dovodeći je najpre u zabludu, a potom upotrebljavajući silu i pretnje - objašnjava sagovornik i dodaje da im je pritvor određen da ne bi uticali na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Kako je Kurir pisao, Teodora J. kojoj je određen pritvor porodila se pre mesec dana, a otac deteta je osumnjičeni Marko S. koji je u bekstvu. - Oni se sumnjiče da su tinejdžerku naterali da se bavi prostitucijom tako što su joj pripisali nepostojeći dug i uzimali joj novac koji je dobijala od klijenata - dodaje sagovornik iz istrage.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track