SESTRA TIKTOKERKE SASLUŠANA U TUŽILAŠTVU: Muž je davio i lupao joj glavom o pločice NASILNIK DANAS IZLAZI NA SLOBODU
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

drugo osnovno javno tužilaštvo

SESTRA TIKTOKERKE SASLUŠANA U TUŽILAŠTVU: Muž je davio i lupao joj glavom o pločice NASILNIK DANAS IZLAZI NA SLOBODU

Crna Hronika -

Sara H. sestra poznate tik tokerke Une Kablar, poznate kao uki q, dana je saslušana u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u postupku koji se vodi protiv njenog muža Damjana H., zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici.

Kako je Kurir ranije pisao, Sara H. je ispričala za Kurir da je suprug posle svađe koja se dogodina u njihovom stanu u Rakovici, udario, davio je a potom joj lupao glavom o pločice. Fotografije Sare H. sa vidljivim povredama, na društenoj mreži Instagram, objavila je njena sestra.

porodično nasilje, Sara H., S.H., Damjan Hadžić, D.H.
foto: Printscreen/Instagram, Privatna Arhiva

-U postupku koji se vodi protiv D. H. zbog krivičnog dela nasilje u porodici, ispitana je svedok ostećena S.H. Ona je ostala pri navodima krivične prijave, pridružila se krivičnom gonjenju i istakla imovinsko-pravni zahtev koji će naknadno opredeliti - potvrđeno je za Kurir iz Drugog osnovnog tužilaštva.

Kako se navodi, D. H. bi danas mogao da bude pušten iz pritvora u kom je od 29. septembra.

- Imajući u vidu da je okrivljenom D.H pritvor određen iz razloga jer su postojale osobite okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoka, u konkretnom slučaju na ostećenu S.H, i kako je ista ispitana u svojstvu svedoka, prestali su zakonski razlozi za pritvor, zbog čega je Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet predlog za ukidanje pritvora i predloženo da se prema okrivljenom izrekne mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa ostećenom S.H radi daljeg nesmetanog vodjenja krivičnog postupka - saopšteno je iz tužilaštva.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track