MILJKOVIĆ KLAO, PA DRŽAO SVEĆU NA KRŠTENJU?! Pogledajte dosad neviđene slike Belivuka i Marka Mesara! OVO SU RADILI PRE HAPŠENJA
Foto: Kurir.rs

otkrivamo do sada neobjavljene fotografije

MILJKOVIĆ KLAO, PA DRŽAO SVEĆU NA KRŠTENJU?! Pogledajte dosad neviđene slike Belivuka i Marka Mesara! OVO SU RADILI PRE HAPŠENJA

Crna Hronika -

Veljko Belivuk i Marko Miljković, vođe najmonstruoznijeg klana na Balkanu, kojima se sudi za sedam brutalnih likividacija živeli su dvostruki život. S jedne strane, planirali su likvidacije, otimali i klali žrtve, dok su s druge strane, prisustvovali krštenju i držali sveću u crkvi i uživali na porodičnim proslavama.

Kurir je došao u posed nikad objavljenih fotografija Belivuka i Miljkovića. Iako su vođe klana, inače beogradskog ogranka kavačkog klana, na čijem čelu je navodno odbegli Radoje Zvicer, optužene za sedam brutalnih ubistava, njima očigledno nije bilo teško da se u javnosti predstavljao kao svasvim obični ljudi.

Marko Miljković, Veljko Belivuk
foto: Kurir.rs

- U isto vreme Belivuk i Miljković organizovali su brutalne likvidacije svojih suparnika i uživali u svakodnevnom životu. Naime, oni su s jedne strane kovali plan za otmicu žrtava, zatim kako će da ih muče i kako da ih ubiju, ali i kako da očiste dokaze nakon zločina, jer su se vodili načelima "nema tela, nema dela" - kaže naš sagovornik i dodaje:

Marko Miljković, Veljko Belivuk
foto: Kurir.rs

- Miljković i Belivuk su se u životu van "klanice" u Ritopeku ponašali normalno. Miljković je išao i na kršćenje, proslave sa suprugom, i nije se plašio hapšenja, kao ni Belivuk jer je i on takođe, uživao, putovao, išao na večere i birao nameštaj baš za vreme ubistva jedne od žrtava.

Naš sagovornik podseća da to što su im tada "ruke bile krvave do lakata", nije ih omelo da se ponašaju kao da se ništa ne dešava.

Marko Miljković, Veljko Belivuk
foto: Kurir.rs

Na pomenutim slikama može se videti da je Miljković blago nasmejan dok drži sveću, a oko njega su okupljeni rođaci i prijatelji. Kako se može zaključiti po fotografiji, u pitanju je krštenje deteta, a on je bio kum.

Na jednoj od fotografija Belivuka i Miljkovića može se videti kako zagrljeni stoje sa jednim čovekom. Optuženi se smeju, a Miljković oko vrata ima debelu "zlatnu kajlu", dok pozira u majici i bermudama ispod kojih se vide brojne tetovaže.

Marko Miljković, Veljko Belivuk
foto: Kurir.rs

Podsetimo, Belivuk i Miljković u ponedeljak bi prvi put javno trebalo da iznesu svoju odbranu u Specijalnom sudu u Beogradu, na optužbe da stoje iza sedam ubistava, jednog silovanja, nelegalnog držanja oružja i trgovine drogom, a dešavanja sa suđenja ćete od 11 sati moći da pratite uživo na Kurir televiziji.

Na pripremnom ročištu, koje je održano pred početak suđenja vođe klana, kao i ostali optuženi, koji nisu sklopili sporazum sa tužilaštvom, izjasnili su se da nisu krivi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:06

HOROR: BELIVUK I MILJKOVIĆ UNIŠTAVALI TELA ŽRTVA Spasić: taktika Nema tela, nema dela neće upaliti! POSTOJI ŠVEDSKI TO DOKAZA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track