CRNI NIZ U NEDELJNO JUTRO NASTAVLJEN KOD VALJEVA: Prevrnuo se minibus kod brane Rovni, u toku izvlačenje povređenih POGINULA ŽENA
Foto: Printskrin / You Tube

U blizini ulaska u prostor hidroakumulacionog jezera brane Rovni

CRNI NIZ U NEDELJNO JUTRO NASTAVLJEN KOD VALJEVA: Prevrnuo se minibus kod brane Rovni, u toku izvlačenje povređenih POGINULA ŽENA

Crna Hronika -

Četvoro-petoro kola Hitne pomoći odmah upućeno na mesto nesreće

VALJEVO - U blizini ulaska u prostor hidroakumulacionog jezera brane Stubo-Rovni, jugoistočno od Valjeva, jutros je nešto pre 10 časova došlo do teške saobraćajne nesreće kada se prevrnuo minibus pun putnika.

Kako Kurir saznaje, u teškoj nesreći poginula je žena, a na lice mesta odmah je upućeno četvoro-petoro kola hitne pomoći.

Prema saznanjima Kurira, u autobusu je bilo 17 putnika, jedna žena je poginula, a 16 je povređeno. Na izvlačenju povređenih radi 6 valjevskih vatrogasaca-spasilaca sa dvoja vatrogasnih kola.

Valjevo, Brana Rovni
foto: Printskrin / You Tube

Minibus je probio zaštitnu ogradu i survao se niz padinu dugu oko 50 metara.

Policija je hitan poziv primila u 9.52 da se kombi preduzeća "Alko turs" s putnicima prevrnuo kod brane. U toku je izvlačenje povređenih.

Do nesreće je došlo tako što je vozač minibusa, prethodno napustio vozilo, u nameri da pita radnika obezbeđenja za prolaz kolovozom preko Brane Stubo-Rovni, te je došlo do otiskivanja nedovoljno obezbeđenog vozila niz strmu liticu i prevrtanja.

Na licu mesta nalaze se i vatrogasci i policija.

Kurir.rs/S.S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja