ON JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO U KRNJAČI! MUP: Posle kraće rasprave ispalio više hitaca i ubio Nemanju S. (27) FOTO
Foto: Ana Paunković

RASVETLJENO UBISTVO

ON JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO U KRNJAČI! MUP: Posle kraće rasprave ispalio više hitaca i ubio Nemanju S. (27) FOTO

Crna Hronika -

Brzom i efikasnom akcijom, odmah nakon izvršenja krivičnog dela, pripadnici Uprave kriminalističke policije u Beogradu, u saradnji sa Policijskom stanicom Palilula, uhapsili su V.A.(1990).

On je priveden zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštio je MUP.

Osumnjičeni je, juče u naselju Krnjača, nakon kraće rasprave sa N.S., ispalio iz pištolja više hitaca u njega i usmrtio ga. V.A. je određeno zadržavanje i on će, uz kriivčnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi MUP.

1 / 9 Foto: Ana Paunković

Podsetimo, mladić je ubijen nakon jurnjave kolima, a uhapšena su dva muškarca, A.V. (32) i L.K. (20) pod sumnjom da su izvršili ubistvo.

"Čuli smo dva pucnja. Mislila sam da su petarde. Tada je moja bratanica uletela u kuću i rekla da legnemo na pod jer je pucnjava napolju", rekla je meštanka Krnjače.

Ona je otkrila da je njena porodica pozvala Hitnu pomoć. Nažalost, mladić je već preminuo dok su lekari stigli na mesto zločina. Njena bratanica prišla je u jednom trenutku da pomogne upucanom mladiću, Nemanja je stigao da izgovori jedino svoje ime i prezime pre nego što je podlegao povredama.

Kako Kurir nezvanično saznaje, jedan od pištolja koji je korišćen u oružanom obračunu je pronađen.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja