EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! MARKO UBIJAO, PA SE PROVODIO SA ŽENOM: Ovako izgleda Mesareva žena, a evo zbog čega je i ona hapšena
Foto: Kurir

bračni par miljković

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! MARKO UBIJAO, PA SE PROVODIO SA ŽENOM: Ovako izgleda Mesareva žena, a evo zbog čega je i ona hapšena

Crna Hronika -

Tanja Miljković, supruga Marka Miljkovića, koji je sa Veljkom Belivukom bio na čelu klana koji je otimao i brutalno ubijao svoje žrtve, zajedno sa Bojanom Belivuk prema optužnici, prala je pare za klan, a sada je Kurir došao u posed ekskluzivnih slika na kojima se bračni par Miljković provodi na veselju.

Na pomenutoj fotografiji može se viditi kako se bračni par verovatno nalazi na nekoj proslavi, s obzirom da su sređeni i doterani - Miljković ima tamnu košulju, dok je njegova lepša polovina profesionalno našminkana i ima haljinu na bratele.

fotografija braćnog para miljković
fotografija braćnog para miljkovićfoto: Kurir

Sumnja se da su vođe klana, u isto vreme dok su organizovali brutalne likvidacije svojih žrtava živeli "normalnim" životom i da se ponašali kako da im "ruke nisu krvave do laktova".

Podsetimo, Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu i protiv Bojane Belivuk, njene majke Snežane Đ., ali i žena Marka Miljkovića i Filipa Ivanovskog, zbog sumnje da su počinile krivično delo pranje novca u produženom trajanju.

- Sumnja se da su ove četiri žene na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca za koji se sumnja da potiče iz delatnosti kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Nakon saslušanja, sve četiri su puštene da se u daljem toku postupka brane sa slobode - podseća naš sagovornik i dodaje:

- Tanja Miljković je uhapšena u Čačanskoj ulici u Beogradu, gde su njen suprug i Belivuk napravili velelepono zdanje koji je asociralo na Šilerovu ulicu koju su svojevremeno sagradile vođe zemunksog klana. Planirali su da žive svi zajedno.

krila se nakon hapšenja
krila se nakon hapšenjafoto: Nikola Anđić

Sagovornik je podsetio i kako su inspektori MUP Srbije uhapsili Tanju Miljković.

- Tanja je sa lisicama na rukama tada izašla iz vikle u pratnji dva pripadnika MUP, a sve vreme se krila ispod kape, bundice, velikih crnih naočara, ali imala je i hirušku masku pa je bila potpuno neprepoznatljiva - kaže izvor.

Bračni par, je prema navodima sagovornika venčali su se 2015. godine i imaju decu. Inače, Tanja Miljković dovođena je u vezu sa Lazarom Vukićevićem, muškarcem koji je završio u "klanici" u Ritopeku. Pričalo se da je Tanja nekada bila u vezi za Vukićevićem i da je jedan od razloga zbog kojih je on svirepo mučen, pa ubijen.

vlastimir milošević
vlastimir miloševićfoto: Privatna Arhiva

Miljkovićeva supruga ostala mu je verna i nakon hapšenja 4. februara 2021, a isto je bilo i 2017. kada je bio u ćeliji Centralnog zatvora zbog ubistva karatista Vlastimira Miloševića, inače njihovog kuma.

Inače, Veljko Belivuk, Marko Miljković i ostali članovi klana u ponedeljak bi prvi put trebalo da javno iznesu odbranu u Specijalnom sudu u Beogradu, a dešavanja sa suđenja ćete moći uživo da pratite od 11 sati na KURIR TELEVIZIJI.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:06

HOROR: BELIVUK I MILJKOVIĆ UNIŠTAVALI TELA ŽRTVA Spasić: taktika Nema tela, nema dela neće upaliti! POSTOJI ŠVEDSKI TO DOKAZA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track