IMA POVREDE MOZGA I ŽIVOTNO JE UGROŽEN: Drug tinejdžera koji je ispao iz autobusa ispričao detalje nesreće
Ilustracija, Foto: Profimedia

IMA POVREDE MOZGA I ŽIVOTNO JE UGROŽEN: Drug tinejdžera koji je ispao iz autobusa ispričao detalje nesreće

Crna Hronika -

Tinejdžer N. R. (15), koji je sinoć ispao iz autobusa u Borskoj ulici u Rakovici, ima teške povrede mozga i životno je ugrožen, a do nesreće je, kako je ispričao njegov drug, očevidac nesreće, došlo dečakovom nepažnjom.

Prema izjavi druga povređenog dečaka, svedoka događaja L. B. (15), do nesreće je došlo kada su on i N. R. ušli su na zadnja vrata autobusa 50, na stajalištu Miljakovac 2.

- Vozač je zatvorio vrata, autobus i krenuo i onda je u tom trenutku N. R. video da naš drug A. S. (15) nije ušao u autobus. Potom je N. R. nasilno otvorio vrata tokom vožnje i u nameri da se pridruži drugu koji je ostao na stanici, iskočio iz autobusa. Tada su nastale povrede - ispričao je L. B.

Autobus se nije zaustavio kada se je tinejdžer iskočio.

N. R je životno ugrožen i ima povredu mozga. Prof. dr Darko Mirković, glavni dežurni hirurg VMA, kaže da dečak "ima prelom lobanje i krvarenje u mozgu".

Drugo tužilaštvo je obavešteno o događaju. Kako se saznaje, sledi razgovor sa vozačem, sa namerom da se uzme i njegova izjava o nesreći. Utvrđeno je da nije bilo elemenata saobraćajne nezgode.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track