BELIVUKOVI VOJNICI IZAŠLI IZ PRITVORA: Najbliži ih čekali ispred Centralnog zatvora (VIDEO)
Foto: Ana Paunković

optuženi pripadnici klana

BELIVUKOVI VOJNICI IZAŠLI IZ PRITVORA: Najbliži ih čekali ispred Centralnog zatvora (VIDEO)

Crna Hronika -

Sudija Specijalnog suda u Beogradu ukinula je danas pritvor četvorici optuženih članova organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Pritvor je ukinut Borisu Karapandžiću, Milošu Lukiću Selaku, Vladi Georgijevu i Filipu Ivanovskom.

Iz pritvora su najpre izašli Georgijev i Karapandžić

Georgijev je izašao noseći u rukama tri crne kese, a odmah mu je u zagrljaj pritrčala supruga Slađana koja je pravo posle suđenja došla da ga dočeka ispred Centralnog zatvora.

01:16

Karapandžić i Georgijev izašli iz pritvora

Gotovo istovremeno, izašao je i Boris Karapandžić, kom se u zagrljaj bacila njegova advokatica Ivana Ostojić, koja ga je čekala sa jednom devojkom ispred izlaza.

1 / 32 Foto: Ana Paunković

Za njima je izašao i optuženi Miloš Lukić Selak, noseći dve crne kese u rukama.

- Ova odluka potvrđuje ono što govorimo sve vreme, da je Miloš Lukić Selak nevin, sada je jasno da je odbrana u pravu i da ne stoje navodi tužilaštva da je opravdano sumnjiv za dela koja mu se stavljaju na teret. Zamolili smo veće da se stavi u poziciju javnosti kada isti još nisu znali da im je navedeni predmet dat u nadležnost i da postave sebi pitanje, da li bi se kao javnost uznemirila da se Milošu Lukiću Selaku ukine pritvor, odgovor veća je odluka o ukidanju pritvora. Sada ćemo se boriti dalje - kaže za Kurir branilac Lukića Selaka, advokat Ivan Gvozdenac.

00:20

Miloš Lukić Selak izašao iz pritvora

Podsetimo, odlukom suda, samo će Karapandžić moći slobodno da se kreće, dok ostali kojima je pritvor ukinut ne smeju da napuštaju grad u kome borave i policiji moraju da se javljaju na 15 dana.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja