KURIR NA LICU MESTA, TEŠKA NESREĆA KOD YU BIZNIS CENTRA U NOVOM BEOGRADU: Sudar auta i kola Hitne pomoći, ima povređenih (FOTO)
Foto: Kurir

na raskrsnici kod Bloka 30

KURIR NA LICU MESTA, TEŠKA NESREĆA KOD YU BIZNIS CENTRA U NOVOM BEOGRADU: Sudar auta i kola Hitne pomoći, ima povređenih (FOTO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Na jednoj od glavnih saobraćajnica u Novom Beogradu, kod YU biznis centra odnosno Crvenkape, pre nekoliko minuta dogodio se sudar, a kako se vidi na fotografijama tek objavljenim na društvenim mrežama, na licu mesta su čak dvoja kola Hitne pomoći.

sudar, Saobraćajna Nesreća, Yu biznis centar
foto: Kurir

Na slikama se vidi srča rasuta svud unaokolo na raskrsnici Bulevara Mihajla Pupina i Bulevara umetnosti, između Crvenkape i Bloka 30, kao i beli automobil kojem je hauba potpuno slupana a branik otpao.

1 / 3 Foto: Kurir

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, došlo je do sudara automobila i kola Hitne pomoći, a navodno ima i povređenih. Na terenu je više ambulantnih kola.

U blizini je i opština Novi Beograd a reč je o jednoj od najprometnijih saobraćajnica u ovom delu grada koja povezuje centar sa središtem Novog Beograda.

sudar, Yu biznis centar
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

Kurir.rs/Insatgram Serbialive_beograd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track