NIJE STAO NA ZNAK STOP, IZAZVAO UDES, PA SE HVATAO ZA GLAVU: Za dlaku izbegnuta tragedija u Inđiji (VIDEO)
Foto: Instagram/192_rs

kamere sve snimile

NIJE STAO NA ZNAK STOP, IZAZVAO UDES, PA SE HVATAO ZA GLAVU: Za dlaku izbegnuta tragedija u Inđiji (VIDEO)

Crna Hronika -

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u Inđiji na jednoj raskrsnici, a kako se vidi na snimku sa sigurnosne kamere, samo je srećom izbegnuta tragedija jer vozač nije poštovao saobraćajna pravila.

Naime, kako se vidi na snimku, vozač automobila "volkswagen" nije stao na znak stop te je na njega naletelo drugo vozilo iz susedne ulice. Od udarca se vozilo "volkswagen" skroz okrenulo a vozač je odmah izašao iz auta i počeo da se hvata za glavu.

00:27

Saobraćajna nezgoda se dogodila juče u Inđiji

Držao se tako za glavu, a potom pošao ka autu da vrati stvari koje su ispale. Na snimku se vidi i da mu je iz vozila ispao toalet papir. Šta se nakon ovoga desilo nije poznato.

"Sam je kriv, šta se hvata za glavu, što nije stao da ovaj prođe? Ko dade ljudima dozvolu", jedan je od komentara ispod ovog videa.

"Tačno je svesno išao na to da prođe i ne zaustavi se, jer se vidi da neposredno pre raskrsnice vozi sredinom puta. Imao je veliku sreću što je vozač belog dobla vozio prilagođenom brzinom pa je prošao bez ikakvih posledica. Nadam se da će za ovo platiti veliku kaznu, a pre svega da će se opametiti", stoji u drugom komentaru.

1 / 3 Foto: Instagram/192_rs

"Em što je imao znak stop, em sto je imao ležeći 1 metar pred raskrsnicu. Kao što je i doblo imao ležeći sa te strane zato i nije išao brzo. Ovaj kedi em je preleteo ležeci em je preleteo raskrsnicu. Ova raskrsnica je dežurna za ovakve udese iako ima stop, ležeci i ogledalo", pojasnio je u komentarima još jedan korisnik Instagrama.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja