ČEKALI SMO DEČAKA, NE ZNAM KAKO ĆU PREŽIVETI OVAJ GUBITAK: Očajna rođaka o stanju doktorke koja je u saobraćajki izgubila bebu
Foto: Printscreen Instagram

ČEKALI SMO DEČAKA, NE ZNAM KAKO ĆU PREŽIVETI OVAJ GUBITAK: Očajna rođaka o stanju doktorke koja je u saobraćajki izgubila bebu

Crna Hronika -

"Mnogo sam se radovala bebici. Ne znam kako ću sada preživeti ovaj gubitak. Svi smo trenutno fokusirani da pružimo podršku Marku i Jeleni da se oni oporave od šoka koji je zadesio sve nas", ovako započinje priču Milena Č., zaova doktorke Jelene K., koja je u teškoj nesreći kod Kladova izgubila bebu.

Prema rečima Milene Č., Jelena, koja je nakon operacije u Kladovu, odmah prebačena u bolnicu u Beogradu, sada je u stabilnom stanju.

- Jelena je dobro, nismo je još uvek videli, ali lekari je neprestano obilaze. Za nekih pet do šest dana, kada se bude propratilo njeno zdravstveno stanje, biće odlučeno kada će Jelena moći da izađe iz bolnice. Lekari su joj saopštili da je izgubila bebu, jako je potresena, kao što bi svako bio u toj situaciji, ali je jaka i hrabra, doktorka po struci i izboriće se sa ovom situacijom. Marko je dobro, koliko može da bude nakon svega što se dogodilo i on je trenutno kod kuće - dodaje Milena.

Kako objašnjava sagovornica, Marko i Jelena su tog dana kada se dogodila nezgoda pošli da se vide sa rođakom.

- Nisam sigurna, ali mislim da su krenuli da se vide sa rođakom koji je došao iz inostranstva. Jelena je bila u osmom mesecu trudnoće, svi smo se radovali dečaku, jer smo znali pol deteta. U šoku smo svi, ne znam šta bih više mogla da kažem. Porodično smo sada svi uz Jeku i Marka, da im pomognemo u ovim teškim trenucima - kaže Milena.

Da podsetimo, nezgoda se dogodila preksinoć na izlazu iz Kladova kod Negotina. Povređeno je pet osoba, među kojima je i Jelena K., koja je izgubila bebu.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, vozač, stariji čovek, koji je upravljao vozilom koje se kretalo iz pravca Negotina, u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u automobil u kojem su se nalazile četiri osobe, između kojih i trudnica, a koje se kretalo iz pravca Kladova.

Od siline udarca automobil iz Kladova je sleteo u jarak. Policija i hitna pomoć su brzo stigli na lice mesta. Mladu trudnu doktorku su odmah preneli u salu i obavljen je carski rez. Žena je spasena, ali uprkos naporima lekara da sačuvaju i bebu, koju su sat vremena reanimirali, nije bilo uspeha.

Četvoro povređenih, putnici iz Kladova i deka koji je udario u njihovo vozilo su bili poslati za Niš.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track