Bugarki pucao u glavu dok je vozila mercedes

Užas na Vračaru

Bugarki pucao u glavu dok je vozila mercedes

Crna Hronika -
Raco Lazarević (40) ispalio dva hica u glavu Albeni Skačevoj Dimitrevoj (45), a potom ranio sebe u bradu
1 / 3 Foto: Zorana Jevtić

BEOGRAD - Užas na Vračaru!Raco Lazarević (40) ubio je juče Albenu Skačevu Dimitrevu (45), državljanku Bugarske, a potom ispalio sebi metak u bradu. Tragedija se dogodila oko 14.00 časova na parkiralištu Metohijske ulice na Vračaru nekoliko minuta pošto je Raco ušao u Albenin džip „mercedes“. Dok je žena preminula na mestu, Raco je u teškom stanju prebačen u Urgentni centar.Kako saznajemo, Raco je nesrećnoj ženi ispalio dva hica u glavu dok je vozila kola.- Kad je auto stao, ispalio je sebi metak ispod brade. Pištolj je pronađen kraj njegovog desnog stopala - kaže izvor Kurira iz istrage.Brutalno ubistvo policajcima je prijavio jedan od stanara obližnje zgrade, pored kog se zaustavio „mercedes“:- Čuo sam nekoliko prasaka. Potom su se kola zaustavila. Kad sam im prišao, šokirao me je stravičan prizor. Automobil je bio pun krvi. Sedišta su bila krvava, volan je bio krvav... Užasnuo sam se! - rekao je svedok policiji.Albenina glava klonula je na volan. Na njoj su se jasno videle rane od metka.- Muškarac do nje nepomično je ležao potpuno krvav - ispričao je očevidac.Motivi ovog zločina još nisu poznati. Kako saznajemo, sumnja se da su ubijena i ubica imali neraščišćene odnose.

Albena vodila uspešnu firmuAutomobil je vlasništvo Albenine kompanije „Prokart“ u Novom Sadu.- Ona je živela u Novom Sadu i uspešno vodila ovu firmu. Još nije poznato zbog čega je juče došla u Beograd - kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Svedok: Videli smo je samu u kolimaGosti kafića koji se nalazi blizu mesta zločina juče su posvedočili da su videli Albenu kako se kolima sama spušta u Metohijsku ulicu, gde je ubijena.- Mora da ga je primila u automobil nekoliko sekundi pre pucnjave - kazao je jedan svedok.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track