OČEVICI O DETALJIMA HORORA U LAZAREVCU Muškarac koji je sebi odsekao polni organ sav krvav se pojavio kod osnovne škole pred odmor
Foto: Kurir.rs/S.U.

OČEVICI O DETALJIMA HORORA U LAZAREVCU Muškarac koji je sebi odsekao polni organ sav krvav se pojavio kod osnovne škole pred odmor

Crna Hronika -

"Bilo je strašno. Deca je trebalo da izađu na odmor, a on je stajao go i krvario".

Ovako govore očevici užasnog prizora u blizini OŠ "Dule Karaklajić" u Lazarevcu, gde je muškarac (33) došao nakon što je pokušao da se ubije u svom stanu. Revoltiran što nije uspeo, izašao je tako krvav i pojavio se kod škole.

On je navodno sebi odsekao polni organ.

"Viđali smo ga ovde, išao je po teretanama. Taj dan kao da nije bio svestan da je pored škola. Prolupao je. Odmah su došli Hitna pomoć i policija i nagovarali ga da uđe u sanitet. Žurili su da ga sklone pre nego što počne odmor i deca izađu iz škole", priča ovaj očevidac.

Kako se nezvanično saznaje, ovaj incident se dogodio 28. oktobra i reč je o N.V. (33) koji je tog dana pokušao da se ubije.

"Revoltiran što nije uspeo, izašao je tako krvav i pojavio se kod škole. Policija je po prijavi ušla kod njega u stan i pronašla nož kojim je pokušao samoubistvo. Odveli su ga u Urgentni centar i sanirali povrede", kaže izvor upućen u slučaj.

N.V. je policiji od ranije poznat po krađama i nasilničkom ponašanju.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja