POSTAO DRUGI ČOVEK KAD SE VRATIO IZ ZATVORA: Komšije otkrile detalje o mladiću iz Lazarevca koji je sebi odsekao polni organ
Foto: Nenad Kostić

stanari u šoku

POSTAO DRUGI ČOVEK KAD SE VRATIO IZ ZATVORA: Komšije otkrile detalje o mladiću iz Lazarevca koji je sebi odsekao polni organ

Crna Hronika -

Njega je pre malo više od mesec dana prijavilo pet devojaka da ih je neprimerno dodirivao. Tada je uhapšen i bio je u pritvoru 30 dana. Kada je izašao postao je potpuno drugi čovek.

Ovako priča komšinica muškarca (33) iz Lazarevca koji je 28. oktobra pokušao da iseče sebi polni organ, a zatim krvav i nag šetao ulicom.

Njegove komšije u šoku su zbog događaja koji se dogodio u stanu u njihovoj zgradi u kojoj muškarac koji je sebi naneo jezive povrede živi više od dve godine sam. Otac mu je preminuo, a odrastao je bez majke.

- U stanu su ranije živeli njegovi baba i deda. Kada su preminuli, došao je tu da živi sa ocem, jer mu se majka dok je još bio mali zapalila u kući. Otac ga je zaposlio, kupio mu auto i ostavio mu je stan. Niko od nas ne može ništa loše da kaže za njega - kaže komšinica.

Prema njenim rečima, primetila je da nije imao nikoga.

- Niko mu nije dolazio u stan od prijatelja. Možda smo jednom videli mladića sa kojim ide u teretanu. Primetili smo da se značajno promenio od kada je prijavljen policiji da je napao devojake. Pre 10-ak dana smo čuli jako glasnu muziku iz njegovog stana, ali ne znamo da li je bio još neko sa njim. Uvek je bio tih, ni sa kim preterano nije pričao, a koliko znamo ostatak porodice on ne zanima - kaže sagovornica.

Komšinica dodaje da je po izlasku iz pritvora mladić često bio pijan i da mu je "nešto kvrcnulo u glavi".

- Nije bio nikada agresivan, ali mu je pogled bio drugačiji. Bio je usamljen mladić, dolazio je u praznu kuću, a ni napolju nije imao nikog - navodi sagovornica.

O danu kad je pokušao da iseče svoj polni organ ne zna mnogo.

- Mi ništa nismo čuli. Niti jauk, niti bilo kakav krik, niti bilo šta. Niti je zalupio vratima. U zgradi nije bilo tragova krvi, a čuli smo da je tada isekao i vene - rekla je komšinica.

Muškarac (33) iz Lazarevca, podsetimo, odsekao je sebi polni organ u stanu u kojem živi, a potom je izašao potpuno nag i krvav na ulicu.

- Građani su prijavili i policija je odmah izašla na mesto prijave. Njega je patrola zatekla na mostu u blizini gradskog bazena - navodi izvor iz istrage.

U stanu su zatečeni tragovi krvi i nož, njemu je ukazana prva pomoć, a potom je prevezen u Urgentni centar.

(Kurir.rs/Blic/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja