KO JE FATALNA ANA, KUMA LUKE BOJOVIĆA: Razbila ostatak zemunskog klana, zbog veze sa GLAVNIM KASAPINOM, raskomadali joj muža!

crna udovica

KO JE FATALNA ANA, KUMA LUKE BOJOVIĆA: Razbila ostatak zemunskog klana, zbog veze sa GLAVNIM KASAPINOM, raskomadali joj muža!

Crna Hronika -

Fatalna Ana, bila je kuma Luke Bojovića, a njenog muža Cvetka Simića, navodno je ubio Sretko Kalinić, koji je bio u romansi sa njom.

Luka Bojović, bio je venčani kum Ane Simić, čijeg muža Cvetka Simića, je likvidirao Sretko Kalinić, sa kojim se upustila u romansu dok je još bila u braku. Kako je kasnije rekla pred sudom, sa Kalinićem je bila jer se "osećala zapostavljeno u braku i da njen muž nikada nije bio kod kuće".

""Zvao se Boris. Svesna sam da se ovim svedočenjem izlažem sramoti, ali želim da se stane na put ovom čoveku koji je uništio moju porodicu i učinio zlodela ljudima oko nas, našim prijateljima", kroz suze i jecaje otkrila je udovica razloge zbog kojih je odlučila da javno progovori o odnosu sa Sretkom Kalinićem.

Ana Simić
foto: Zorana Jevtić

Svesna sam da se izlažem sramoti

"Svesna sam da se ovim svedočenjem izlažem sramoti, ali želim da se stane na put. Osećala sam se zapostavljeno jer je moj muž često bio odsutan.... Ovaj čovek, sa kojim me je Cvetko upoznao 2006. u Zagrebu, počeo je da mi šalje poruke. Nažalost, prijale su mi. Tek kad sam u junu 2010. u novinama videla sliku čoveka, koga sam poznavala kao Borisa, shvatila sam ko je on.

Počeo je da mi se vraća film. Mesta na kojima smo se sastajali, Jarun, gde je moj muž ubijen. U meni se tog trenutka javila sumnja da on stoji iza ubistva mog muža" rekla je Ana na suđenju 2013. godine, a nju su godinama zvali "crna udovica" kojoj je pošlo za rukom da razbije ostatak klana Dušana Spasojevića Šiptara. Tako je Ana Simić septembra 2013. godine ušetala u sudnicu.

"Gde mi je muž? Gde mi je muž? Sram te bilo!", vikala je Ana Simić kroz suze na suđenju, pošto je posle njenih reči za govornicu izašao Kalinić i optužio je da laže. "Nisam ti ga ja ubio! Šta, kao bili smo u vezi?", upitao je on ironično: " Jesmo, moj muž nije znao za to", rekla je Ana.

Sretko Kalinić, Zemunski klaln
foto: YouTube prtscr / RTV

"Nikad nisam bio u vezi s tobom, niti sam želeo decu s tobom. Ti nisi devojka za brak, nego za provod", odgovorio joj je Kalinić. Kalinić je, podsetimo, bio optužen da je s Lukom Bojovićem, Milošem Simovićem i Vladimirom Milisavljevićem učestvovao u tri ubistva i pokušajima ubistva Andrije Draškovića i Zorana Nedovića Šoka 2004. u Beogradu.

Simović je ranije na suđenju otkrio da su navodno Kalinić i Ana Simić bili u vezi i da je zbog toga što nije mogao da ima njegovu ženu Kalinić ubio Simića. Navodno, posle toga je Kalinić optužio Luku Bojovića za brojne zločine jer se kao kum pokojnog raspitivao za ubicu Simića. Ove navode juče je, gušeći se u suzama, potvrdila i fatalna udovica, zbog koje su "zemunci“ međusobno zaratili.

Nudio mi brak i decu

"Ovaj čovek, Boris ili Sretko Kalinić, brzo je počeo da se vezuje za mene. Nudio mi je brak i porodicu, govorio je o zajedničkoj budućnosti. Sećam se da smo se u maju 2009. godine našli u Poreču i da mi je tad rekao da čak bira grad u kojem bismo mogli da živimo, ali i da bi mojoj deci mogao da bude bolji otac od Cveleta", ispričala je Ana Simić.

Cvetko Simić

Kalinić je, međutim, negirao je da je ubio Simića.

"Kakav god da sam, toliko bolestan nisam", tvrdio je Sretko Kalinić uz izvinjenje porodici Simić.

O ljubavnom trouglu Simić-Kalinić pričao je na suđenju i Miloš Simović.

"Kalinić je imao ljubavnu dramu sa Simićevom suprugom Anom. Kalinić mi je ispričao da je Simića ubio u jednoj opuštenoj šetnji opalivši mu metak u glavu, a kasnije delove tela bacio u Jarun, da bi se vodio kao nestao, a on nesmetano bio s njegovom ženom u koju je bio bolesno zaljubljen.

Nosio je na ruci Simićev sat. Dok nisu našli Simićeve ostatke, Ana mu je govorila ko sve dolazi kod nje, ko se raspituje za njega", rekao je tad Simović prilikom jednog od svojih svedočenja. Smrt Cvetka Simića hrvatska policija još zvanično nije rasvetlila. U zagrebačkom kartonu i ubica je i dalje nepoznata osoba, rekao je Simović.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja