UHAPŠEN VOZAČ (44) VW POLA POSLE TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD KIKINDE: Naleteo na moped, vozač dvotočkaša poginuo na licu mesta!
Foto: Kurir/S.U.

TEŠKO DELO PROTIV BEZBEDNOSTI

UHAPŠEN VOZAČ (44) VW POLA POSLE TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD KIKINDE: Naleteo na moped, vozač dvotočkaša poginuo na licu mesta!

Crna Hronika -

KIKINDA - J. M. (44) iz Kikinde, vozača putničkog vozila “folkswagen polo”, policija je uhapsila zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Rano jutros, na putu između Kikinde i Novog Miloševa, dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice poginulo. Stradao je vozač mopeda (57) iz Kikinde:

- Upravljajući vozilom “folskvagen polo”, J. M. je naleteo je na vozača mopeda koji se kretao u istom pravcu. Osumnjičenom J.M. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu- stoji u saopštenju kikindske policije.

Pre petnaestak dana, poginuo je A.N. (27) iz Kikinde. Motociklista je nastradao u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila, na putu između Kikinde i Mokrina. Od zadobijenih povreda, na žalost, motociklista je preminuo na licu mesta, dok je protiv vozača putničkog vozila podneta odgovarajuća krivična prijava zbog osnova sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Poslednje tragedije na banatskim putevima su potvrdile da su, pored biciklista, vozači mopeda i motora, najugroženija kategorija učesnika u saobraćaju.

S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track