TURSKI POLITIČAR OŠTRO ZAPRETIO SRPSKOJ MAFIJI: Napustite naše gradove ili ćete ostati bez glave, ne želimo vaš PRLJAVI NOVAC
Foto: Police Turkey

jasna poruka

TURSKI POLITIČAR OŠTRO ZAPRETIO SRPSKOJ MAFIJI: Napustite naše gradove ili ćete ostati bez glave, ne želimo vaš PRLJAVI NOVAC

Crna Hronika -

Turski političar Kemal Kiličdaroglu danas je oštro upozorio pripadnike "srpskog kartela" da će ostati bez glave ako hitno ne napuste Tursku.

Poruku upozorenja objavio je na svom zvaničnom nalogu na Tviteru i to i na turskom i na srpskom jeziku.

Kiličdaroglu je inače lider Republikanske narodne partije, trenutno najveće opozicione partije u Turskoj, koja je pri tome na vlasti u Istanbulu koji slovi za stecište kriminalaca sa ovih prostora, a reagovao je nakon hapšenja još jednog pripadnika kriminalnih klanova sa Balkana Željka Bojanića.

Političar je na svom Tviter nalogu objavio link ka tekstu koji se odnosi na Bojanićevo hapšenje uz poruku na turskom i srpskom jeziku:

- Srpski karteli, napustite naše gradove, ne želimo vaš prljav novac. Upozoravam vas da ćete izgubiei glave. Nemamo nijedno dete da vam žrtvujemo...

Kiličdaroglu pretenduje da se kandiduje za predsednika na predstojećim predsedničkim i parlamentarnim izborima zakazanim za jun 2023. godine.

U poslednja dva meseca u Turskoj, podsetimo, uhapšeno je dvadesetak visokopozicioniranih pripadnika kavačkog klana među kojima su Milan Vujotić i Radoje Živković Žuti, koji slove za najbliže saradnike vođe te kriminalne grupe Radoja Zvicera.

Pre tri dana priveden je najtraženiji crnogorski begunac Željko Bojanić, a sumnja se da je u svojoj kući ubio škaljarca Ristu Miljanovića i njegovo telo zakopao u dvorištu.

U septembru u Istanbulu je ubijen i vođa škaljarskog klana Jovica Vukotić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track