REKORDNA ZAPLENA NARKOTIKA U NOVOM PAZARU: Policija pronašla više od 120 kilograma marihuane, troje uhapšeno
Foto: Privatna arhiva

zadržavanje do 48 sati

REKORDNA ZAPLENA NARKOTIKA U NOVOM PAZARU: Policija pronašla više od 120 kilograma marihuane, troje uhapšeno

Crna Hronika -

Inspektori grupe za suzbijanje narkomanije PU u Novom Pazaru su po ranije dobijenim operativnim saznanjima, a u saradnji sa službenicima Uprave granične policije, u mestu Saš u Tutinu pretresom jedne porodične kuće pronašli 110 pakovanja u kojima se nalazila opojna droga marihuana, ukupne bruto težine u trenutku merenja 120,5 kilograma.

Tom prilikom inspektori su pronašli i uhapsili tri osobe, od kojih je jedna maloletna, dok je jedna osoba uhapšena kod porodične kuće u selu Raduhovce, zbog sumnje da su izvršili krivično delo "Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga".

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru 3 licima je određena mera zadržavanja do 48 sati, među kojima je i maloletno lice, dok je jedna osoba nakon datih potrebnih obaveštenja puštena na slobodu.

Ovo je do sada rekordna zaplena narkotika inspektora grupe za suzbijanje narkomanije PU u Novom Pazaru koji su u poslednjih godinu dana zaplenili više od 250 kilograma različitih opojnih droga i uhapsili oko 20 dilera na ulicama grada Novog Pazara.

Podsetimo, da je ovo prva velika zaplena opojnih droga od postavljana Bratislava Gašića na mesto Ministra unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track