HTELI DA IM ODUZMU ZEMLJU ZBOG DUGA! Slobodan bio sklon alkoholu, tukao i oca: Rođak otkrio detalje porodične tragedije kod Topole
Foto: RINA, Facebook

meštani gornje trnave u šoku

HTELI DA IM ODUZMU ZEMLJU ZBOG DUGA! Slobodan bio sklon alkoholu, tukao i oca: Rođak otkrio detalje porodične tragedije kod Topole

Crna Hronika -

Dan nakon stravične tragedije u selu Gornja Trnava kod Topole, vlada muk i neverica, a ovdašnji meštani prepričavaju kako se otac Zoran napatio sa svojim sinovima.

- Slobodan je bio izuzetno vredan i dobar momak, radan, kućio je i stvarao mnogo lepo su sredili porodično imanje, svaki dinar koji je zaradio od građevine ulagao je u dom i na žalost davao na alkohol.

Zbog prokletog alkohola često je dolazilo do sukoba u njihovom domu, braća bi se pod dejstvom alkohola svađala i tukla, a nesrećni otac pokušavajući da ih razdvoji često je bio na meti batina. Stariji Slobodan je bio na lečenju od alkohola par godina čak je imao i zabranu prilaska svom ocu, više puta je policija morala da interveniše - kaže blizak rođak porodici.

Kako se nezvanično saznaje njegov mlađi brat Nikola imao je na otplati kredit od više hiljada evra i kap koja je prelila čašu u njihovom svakodnevnom sukobu je upravo novac.

- Nikola je bio mnogo dobar momak, dosta je manje pio od Slobodana ali i on je bio sklon alkoholizmu. Vredno je radio imao je platu skoro 1.000 evra, podigao kredit, zadužio se, vraćao, ali je napustio posao, automobil koji je kupio slupao je. Sa devojkom nije bio baš najbolje, često su se svađali i mirili.

Zbog 30.000 evra kredita dolazili su da im popišu imovinu, a oko kuće imaju sedam hektara zemlje. Slobodan je bio ljut zbog toga, nije dao očevinu i nije se mirio sa tim da mu zbog bratovog duga oduzmu zemlju, to je verovatno dolilo ulje na vatru i došlo je do ove tragedije - priča rođak.

Njihova majka se preudala kada su braća bila pred polazak u osnovnu školu. Kako se saznaje živi u selu Natalinci i nije dobrog zdravstvenog stanja. Suprug sa kojim je živela preminuo je.

Kada je ubio rođenog brata nogarom od stola, Slobodan je imao u organizmu 2,8 promila alkohola ali je pozvao policiju, priznao svirep zločin koji je počinio i predao se. Sahrana tragično nastradalog Nikole biće obavljena u ponedeljak na seoskom groblju u Gornjoj Trnavi.

(Kurir.rs/Informer/Toppress)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja