KURIR SAZNAJE! BIVŠI MUŽ POZNATE STARLETE ZA 6.000 EVRA TIPOVAO PRIJATELJA: Vušoviću javljao čak i šta je obukao!
Foto: Privatna Arhiva

CRNA HRONIKA

KURIR SAZNAJE! BIVŠI MUŽ POZNATE STARLETE ZA 6.000 EVRA TIPOVAO PRIJATELJA: Vušoviću javljao čak i šta je obukao!

Crna Hronika -

Bivši muž starlete Tamare Đurić, Nikola Kačarević, sumnjiči se da je direktno učestvavo u ubistvu u TC Ušće kada je likvidiran Aleksandar Šarac i to po nalogu Nikole Vušovića, za šta je dobio 6.000 evra, saznaje Kurir!

Kako saznajemo, Kačarević je od vođe "vračaraca" dobio zadatak da u stopu prati Šarca i javlja im sve o njegovim navikama i svakodnevnici.

Direktno je Vušovića obaveštavao čak i o tome kakvu garderobu nosi Aleksandar Šarac, sa kojim je inače bio veoma blizak.

Spekuliše se i da je Kačarević spreman da iznese nepoznate detalje o zlodelima Vušovićeve grupe.

- On se sumnjiči za krivično delo teško ubistvo i preti mu doživotna robija. Tako da je moguće da će progovoriti da bi dobio blažu kaznu jer on nije ni izvšio ni naručio ubistvo, već pomogao u organizaciji - otkriva izvor Kurira.

Aleksandar Šarac, sahrana
foto: Ana Paunković

Specijalno tužilaštvo juče je saslušalo 16 uhapšenih pripadnika opasne bande "vračarci" zbog sumnje da su počinili tri ubistva i pokušali da likvidiraju još pet osoba. Nakon toga sud im je odredio jednomesečni pritvor, a za još 16 odbeglih mafijaša, među kojima je i Nikola Vušović, raspisana je poternica.

Nikola Kačarević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, sa Kačarevićem su u velikoj akciji policije uhapšeni i Nedeljko Todorović, Luka Cerović, Aleksandar Milošević, Aleksandar Naumovski, Vladan Miketić, Darko Maletić, Đorđe Knežević , Ivo Bukljaš, Jovan Bošnjak, Marko Tacić, Nikola Božilović, Rajko Topić, Stevan Mandarić, Draško Nikolić i Nikola Vukojević koji se za sada brane ćutanjem.

Kurir.rs

Bonus video:

00:21

Uhapšen vojnik Veljka Belivuka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja