POLICIJA, LEZI DOLE! RUKE NA LEĐA! Ovako je uhapšen Belivukov vojnik iz Koteža: 2 dana se krio, u štek stanu bilo oko 25 kg droge
Foto: MUP Srbije

trgovao narkoticima

POLICIJA, LEZI DOLE! RUKE NA LEĐA! Ovako je uhapšen Belivukov vojnik iz Koteža: 2 dana se krio, u štek stanu bilo oko 25 kg droge

Crna Hronika -

U saradnji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova juče je u "štek" stanu, nakon dva dana skrivanja, uhapšen Pavle O. iz Koteža zbog sumnje da je trgovao narkoticima.

Zajedno sa njim uhapšen je i vlasnik tog stana. Prema operativnim podacima, Pavle O. je pripadnik navijačke grupe "Principi", koju su do hapšenja pre dve godine, predvodili osumnjičeni za niz teških ubistva i druga krivična dela, Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Bio je izrazito aktivan i visoko pozicionirani pripadnik "Principa", ali se nakon hapšenja vođa, Belivuka i Miljlovića, primirio. Za Pavlom O. je pre dva dana bila raspisana potraga nakon što je izbegao hapšenje prilikom pretresa kuće njegovog zeta Petra B. (37) u Krnjači.

00:21

Uhapšen vojnik Veljka Belivuka

Tokom pretresa u Petrovoj kući zaplenjeno je 22 kilograma marihuane, 2 kilograma amfetamina, 700 grama hašiša, 150 ekstazija, mašina za vakumiranje i 2 elektronske vagice za precizno merenje.

Prilikom pretresa Petrove kuće pre dva dana, Pavle je prišao kući, jer je, kako se veruje, došao po robu, ali je pobegao.

1 / 3 Foto: MUP Srbije

Petar B. je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo "neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga".

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor, a sudija je taj predlog usvojio.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track