OGLASIO SE ADVOKAT BIVŠEG MUŽA STARLETE: Evo šta je ispričao Kačarević na saslušanju, sumnjiči je da je tipovao Šarca za 6.000€
Foto: ATAImages, Privatna arhiva

ubistvo aleksandra šarca

OGLASIO SE ADVOKAT BIVŠEG MUŽA STARLETE: Evo šta je ispričao Kačarević na saslušanju, sumnjiči je da je tipovao Šarca za 6.000€

Crna Hronika -

Advokat Nikole Kačarevića, bivšeg muža starlete Tamare Đurić kaže za Kurir da je njegov klijent tokom saslušanja u Tužilaštvu za organizovani kriminal osporio krivična dela koja su mu stavljena na teret.

- Nikola Kačarević negirao je da ima bilo kakve veze sa krivičnim delom koje se odnosi na ubistvo Aleksandra Šarca. Nemam nikakve informacije o spekulacijama koje su se pojavile u medijima da će on biti svedok-okrivljeni. Čak i da se tako nešto ispostavi kao istina ne bi u tome učestvovao, niti bi ga branio u slučaju da se tako nešto dogodi - rekao je za Kurir Kačarevićev advokat Saša Milovanović.

nikola kačević, tamara đurić i pokojni aleksandar šarac
nikola kačević, tamara đurić i pokojni aleksandar šaracfoto: Privatna Arhiva

Podsetimo, Kačarević je uhapšen kao pripadnik kriminalne grupe Nikole Vušovića, zvani Džoni sa Vračara, a tužilaštvo mu na teret stavlja da je iskoristio poverenje i prijateljski odnos sa Šarcem i nanamio ga da dođe u TC "Ušće" u kom je ubijen u oktobru 2020. godine.

Prema nezvaničknim informacijama, tužilaštvo sumnja da je za tu informaciju Kačerević dobio 6.000 evra.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track