01:05

Slučaj Marjanović i dalje pod velom tajne

slaba odbrana

SLUČAJ ZORANA MARJANOVIĆA I DALJE POD VELOM MISTERIJE Savić: Mnogo je tu NELOGIČNOSTI! Mislim da su pokušali nešto da sakriju

Crna Hronika -

Zoran Marjanović je suprugu Jelenu ubio na podmukao i svirep način. Apsolutno je nemoguće da je bilo ko drugi osim Zorana Marjanovića na nasipu u Crvenki kod Borče 2. aprila 2016. napao i ubio Jelenu Marjanović, bilo je u presudi Višeg suda u Beogradu. Sa voditeljima Kurir TV na ovu temu razgovarao je Predrag Savić, advokat.

Ubistvo Jelene na nasipu u Borči
foto: Kurir tv

-U ovom slučaju sve će zavisiti od žalbe. Na kojim činjenicama će insistirati pravosudni organi. Može doći i do ponovnog suđenja. Nisam pročitao presudu ali dobro znam šta je urađeno u istrazi, a fale ključni dokazi- rekao je Savić.

Ubistvo Jelene na nasipu u Borči
foto: Kurir tv

Kako su članovi i Zoranove i porodice ubijene dali oprečne izjave, ostaje pitanje šta je istina, a Savić navodi da to nisu direktna već posredna saznanja, pa se tako i ne uzimaju u potpunosti u obzir.

Ubistvo Jelene na nasipu u Borči
foto: Kurir tv

Sudsko veće, kao dokaze koji opovrgavaju Zoranovu odbranu, osim baznih stanica i veštačenja stručnjaka za telekomunikacije, navodi i mišljenje stručnjaka koji su naveli da je blato na njegovim pantalonama identično sastavu zemlje u delu kanala u kom je pronađeno Jelenino telo, pa je time zaključena analiza dešavanja iz sudnice.

-Bilo je tu mnogo nelogičnosti, ali mislim da je moguće da su neke od njih pokušali da sakriju obimnošću presude- rekao je Savić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track