OGLASILA SE BAKA NADA (78) UHAPŠENA SA KESOM PUNOM NARKOTIKA: Nikako ne možete da mi pomognete KOMŠIJE OTKRILE DETALJE
Foto: MUP RS

nova saznanja

OGLASILA SE BAKA NADA (78) UHAPŠENA SA KESOM PUNOM NARKOTIKA: Nikako ne možete da mi pomognete KOMŠIJE OTKRILE DETALJE

Crna Hronika -

Ona je čudna žena. U penziji je radila sa mužem kao taksista, a sad sa sobom stalno nosi neki ranac. Ne ispušta ga iz ruke. Kaže da joj je tu roba koju prodaje ispred Starog Merkatora. Eto, sada smo saznali i koja roba je bila u pitanju.

Ovako priča komšinica Nade V. (78) koja je osumnjičena da diluje drogu samo nekoliko sati nakon što je puštena u kućni pritvor.

Nada nije želela ni da razgovara, a ni da otvori vrata novinarima. Kroz zatvorena vrata starica koja je osumljičena za dilovanje droge kratko je rekla da ne želi da priča sa novinarima.

- Ne trebate mi. Neću da pričam sa vama. Već sam sve rekla policijji. Vi nikako ne možete da mi pomognete - rekla je Nada V. dok se u pozadi čuo muški glas koji je vikao iz sveg glasa kako "ni slučajno ne sme ništa da kaže i da se skloni od vrata".

Komšije su otkrile nove detalje iz njenog života.

- Nada je ranije vozila tramvaj, a njen muž taksi. Posle su dobili neka kola od firme i zajedno taksirali po gradu. Nema muža već dugo, a živi u stanu sa sinom. Ume nekad da bude neprijatan, a ništa ne radi u životu. Ima još jednog sina, ali živi u Sloveniji - priča komšinica.

droga, baba, starica, hapšenje, hapšenje u Zemunu
foto: MUP/RTS Printscreen

Dodaje da u zgradi živi tolike godine, a opet nije ni svesna ko su joj komšije.

Komšije su istakle da je stalno nosila ranac i nikada se nije odvajala od njega.

- Taj ranac uopšte nije ispuštala, a pričala je da joj tu stoji roba koju prodaje ispred TC Stari Merkator. Eto sada smo saznali i koja roba je bila u pitanju - priča šokirano komšija.

Viši sud u Beogradu, podsetimo, izrekao je meru zabrane napuštanja stana Nadi V. (78) koju je u utorak u popodnevnim satima Interventna jedinica policije zatekla u šumi u Zemunu sa rancem u kojem je pronađeno oko 400 grama opojne droge amfetamin, vagica za precizno merenje i jedan nož.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track