OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD TOPOLE: Automobilom podleteo pod kamion, izvukli ga živog iz olupine, ali je umro u bolnici
Foto: Rina.rs, Printskrin/Facebook

tragedija

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD TOPOLE: Automobilom podleteo pod kamion, izvukli ga živog iz olupine, ali je umro u bolnici

Crna Hronika -

Đorđe Stević iz sela Junakovac kod Topole poginuo je u petak u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Topola-Kragujevac.

Nesreća se dogodila u petak oko 22 sata u selu Božurnja kod Topole.

- Đorđe je bio sam u kolima i iz za sada nepoznatog razloga podleteo je pod kamion i tada je zadobio teške telesne povrede. Sudar je bio jeziv jer su se kamion i njegov automobil navodno direktno sudarili i njegov auto je zatim podleteo pod teretnjak - kaže komšije nastradalog mladića i dodaje:

poginuli mladić
poginuli mladićfoto: Printskrin/Facebook

- Davao je znake života i bio je svestan kada je stigla Hitna pomoć, ali nažalost ubrzo je i pored svih napora lekara preminuo. Ovo je veoma teško za porodicu Stević koja ima još jednog sina.

Prema rečima meštana, za sada se još uvek ne zna gde je mladić kobvne večeri pošao.

- Užasno je što je ugašen jedan tako mlad život. Nismo čuli gde se uputio te večeri, ali mu je tako sudbina zapisala, njegova porodica je neutešna nakon saznanja da ga više nema i spremaju sahranu na lokalnom groblju - kaže jedan od žitelja sela.

Naš sagovornik kaže da je mladiću ostala još ova godina fakulteta koji je pohađao u Kragujevcu.

- Ne zna se ko je bolji, on ili brat, cela porodica je vredna, poštena i nema niko da kaže ružnu reč za njih. Studirao je u Kragujevcu, a cela porodica inače, se doselila iz Bosne kad je bio rat - kaže sagovornik.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track