BIVŠI POLICAJAC IZUJEDAO ĆERKU I ZETA?! Komšije sa Zvezdare razvezale jezike o nezapamćenom slučaju nasilja uoči Aranđelovdana
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

policija i Hitna pomoć česti gosti na adresi nasilnika

BIVŠI POLICAJAC IZUJEDAO ĆERKU I ZETA?! Komšije sa Zvezdare razvezale jezike o nezapamćenom slučaju nasilja uoči Aranđelovdana

Crna Hronika -

BEOGRAD - U Beogradu je uoči slave Aranđelovdan zabeležen nesvakidašnji slučaj porodičnog nasilja kada je otac i glava porodice (65), kako se sumnja, fizički nasrnuo prvo na svoju ćerku (43), zatim na zeta (46) i unuku, a incident je prijavila njegova žena (60).

Kako Kurir saznaje na licu mesta, supruga već godinama trpi psiho-fizičko nasilje od strane muža. Porodica u kojoj se dogodilo nasilje nije želela da komentariše slučaj, a komšije koje žive u blizini kuće gde je živeo sa suprugom kažu da su policija i Hitna pomoć česti gosti na adresi nasilnika.

- U pitanju je bivši policajac, ali oni su uglavnom u kući i retko ih srećemo. Samo znamo da Hitna pomoć i policija baš često dolaze kod njih. Stalno se čuju svađe, ali mislimo da je ovo prvi put da ga je prijavila supruga - rekao je komšija.

Iz kuće se letos čuli i krici

Kako saznajemo, celo leto se iz njihove kuće čula buka.

- Ovaj kraj je čudan i ima svakakvih ljudi, ali iz te kuće su se tokom leta stalno čuli krici. Nismo mogli ni da spavamo. Čudno je da je tek sad pritvoren i uhapšen - kaže nam komšija i ističe da je nasilnik voleo da popije.

Podsetimo, muškarac je veče uoči slave, u nedelju, posle svađe ujeo ćerku, lupio joj šamar i udario u vrat, a takođe ujeo i zeta, a unuku udario u glavu i šutnuo u stomak.

Posle toga krenuo je svojoj kući gde je bila njegova supruga koja je od straha pobegla iz kuće posle čega su sve troje došli u stanicu na Zvezdari. Supruga je u policiji potvrdila da je žrtva dugoogodišnjeg nasilja.

Kurir.rs/D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track